Skip to main content
  • Sirup Zagreb
  • 26.12.2010.

Drugi rođendan kluba i novogodišnji tulum u Sirupu

‘Najluđa noć”, kako narod voli tepati prijelazu iz stare u novu godinu, za klub Sirup ima poseban značaj, jer je upravo Silvestrovo prije dvije godine označilo početak plesa na Donjim Sveticama.

Piše: 

Naslovna foto

Sirup Zagreb

 

Plesni podij Sirupa će u novogodišnjoj noći krenuti u, pomalo, neuobičajeno doba – točno u drugom satu nove 2011., što ostavlja dovoljno vremena svima da odbrojavanje odrade, bilo u toplini vlatitog doma, bilo među razdraganim licima na glavnom zagrebačkom trgu. Za Sirupovim DJ pultom zabavljat će vas DJ kolektiv oformljen posebno za ovu priliku pod pseudonimom Sirup All Stars, a zabava traje od spomenutih 01h pa sve do kasnog novogodišnjeg jutra.

Sirup vam, između ostalog, za svoj rođendan daruje tulum po napopularnijoj cijeni u Zagrebu, budući da ulaznice koje u pretprodaji možete kupiti u Prostoru, Mesnička 5 te u klubu Sirup, stoje 60kn. Očekujte neočekivano pod parolom ”Što se desilo u 2010. ostaje u Sirupu”, proslavite s nama rođendan i oprostite se od stare godine.

Klubska Scena i Sirup nagrađuju dva čitatelja s po jednom ulaznicom za ovaj tulum. Prijavite se na nagradna-igra@klubskascena.com !

Main Floor: Ivna Yuri, Sergej, Arszenik, Luka K., Mimi

 

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2