Skip to main content
  • skream
  • 30.05.2013.

Dubstep je mrtav, a možda i nije

 Čini se da Skreama baš i ne ide u posljednje vrijeme – najprije se ispričavao zbog loše svirke, a sada ga krivo citiraju tvrdeći kako je rekao da je dubstep mrtav.

Naslovna foto

skream
 
Naime, digla se prava strka oko Skreamovog intervjua objavljenog ranije ovog tjedna u britanskome tabloidu The Daily Star, vođenom netom nakon njegovog nastupa  u londonskoj Red Bull Academy, te koji su prenijeli brojni mediji i blogovi uz bombastičan naslov – „Skream misli da je dubstep mrtav“.

{youtube}w9ConGOWO7M{/youtube}

„Dubstep je sada samo ime. Nema više značenja i pokret je mrtav. Kao kad je kraj veze, ali ovaj put je sve završilo na vrhuncu“, navodno je izjavio Skream. Ovo nije prvi put da Skream najavljuje odmak od svojih dubstep korijena i primicanje house glazbi. Ipak, napisi da je izjavio kako je dubstep mrtav razljutili su Skreama dovoljno da opovrgne sve na svom Twitteru:  „Samo da razjasnimo, nisam rekao da je dusbstep  mrtav i prilično sam raspi**** da me tako citiraju“.
Hoće li Skream svirati dubstep ili ipak nešto drugo, možete provjeriti već na Hideoutu.
 
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2