Skip to main content
  • dupin
  • 9.05.2012.

Dupini umrli od droge

Dva dupina su nažalost umrla u Švicarskoj od količine droge pronađene u njihovim tijelima, iako se sumnjalo da su preminuli od preglasne glazbe koja je dopirala s obližnjeg partija.

Piše: 

Dupini Shadow i Chelmers iz švicarskog Connylanda umrli su od droge, nakon što je zoološki vrt odobrio techno party blizu njihova bazena – pokazao je toksikološki nalaz. Švicarski mediji sumnjali su da ih je ubio stres izazvan preglasnom glazbom.

Tisuće partijanera pohodilo je party u studenom kojeg je odobrila uprava zoološkog vrta Connyland u švicarskom gradu Lipperswil.  Očigledno je netko od sudionika partija slučajno ili kao dio "neslane šale" dao rekreativnu drogu Buprenorphin, poznatu kao substancu heroina, od koje su sisavci podlegli nuspojavama i koja se poigrala njihovim mozgom šaljući im pogrešne signale da trebaju zraka. Spasioci su dupine koji su se tresli u bazenu i s pjenom na ustima bezuspješno pokušavali spasiti više od sat vremena.

Nije nam nikako jasno zašto je dozvoljeno održavanje partyja blizu dupina i tko bi uopće mogao naštetiti tako divnim stvorenjima. Nadamo se da će netko i odgovarati kako spada!

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2