Skip to main content
  • alt
  • 29.11.2014.

Duplo project u suradnji s Lessovskym

Znate li za Duplo? I ne, ne mislimo na čokoladicu. Duplo je, kako samo ime sugerira, dvočlani team koji čine Vedran Stojanac i Dimal Kajtazi.

 
Dečki dolaze iz poprilično različitih glazbenih pozadina, ali ponekad stvari jednostavno sjednu na mjesto i spojeni ljubavlju prema stvaranju glazbe koja nosi karakter i dušu njihove singularnosti se prije dvije godine spajaju u Duplo Project.

alt

 
Na radar ih je lansirao prvi EP "Shake That Thing" izdan pod okriljem švedskog Spirit Soul labela. Nekoliko puta remixana, ova traka se u svom originalnom izdanju ubrzo uvrstila u top stotku indie dance new disca.
 
Priča o talentiranom i radišnom dvojcu se proširila i Spirit Soul uskoro izdaje njihov mix za Ordoneza a zatim je uslijedio i onaj za ruski dvojac Volac kojeg su izdali na brazilskom G-mafia labelu. Čini se da se brazilcma posebice sviđa zvuk kojem naginje Duplo Project jer je i slijedeći EP "On The Edge" izdan pod brazilskom zastavom na etiketi Molotov21. Mixali su i za ruski Dapa Deep kao i za još jednog rusa, Jusa. Poslijednja traka izašla je na njihovom vlastitom labelu D2. 
 
Duplo Project nikako nema namjeru stati i danas vam predstavljamo njihovu suradnju sa Lessovskym, gospodinom iz Ukrajine koji se ubrzo probio na Deep House, Nu Disco i Chicago House sceni kombinirajući tešku elektroniku i emocionalne melodije. 

alt

 
Traka se zove Lessovsky feat. Cantplay – Love Someone (Duplo & Zambador Remix) i momci vam daju preview onoga što vas čeka. Hipnotički vokal će vas zaplesti u najdublji kolektivni strah i emocionalni kutak koji smo svi upoznali, neprestano mantrično ponavljajući riječi "love someone". Provjerite kako zvuče u ovom novom izdanju koje izlazi na King Street Soundu 5. siječnja nadolazeće godine. Ostanite uštekani jer u bliskoj budućnosti stižu kolaboracije s dellmon &wekt.k i Zambador & East Paganom.
 

sea star mobile
Vezani članci
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
brejcha 1
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sonus 2