Skip to main content
  • 20.12.2018.

Dva najpoznatija kluba na Ibizi ostali bez dozvole za rad

Vijeće San Antonia na Ibizi privremeno je suspendiralo dozvole za dva najpoznatija kluba otoka: Privilege i Amnesia.

Piše: 

Naslovna foto

Ibiza


Lokalni dužnosnici su krajem rujna provodili inspekciju superklubova i utvrdili da su oba ilegalno izmijenili svoju arhitekturu kako bi povećali kapacitet, izvijestio je Diario De Ibiza. Zbog toga se neće moći otvoriti sve dok se ne vrate u prvobitno stanje. Klubovima su također naplaćene dvije kazne, jedna za 650 eura, a druga za 54.999 eura.

U slučaju kluba Privilege, inspektori su utvrdili da su određene rute za evakuaciju restrukturirane, aparati za gašenje požara nisu pravilno signalizirani, a neka malena područja, prethodno nedefinirana, korištena su kao plesni podiji. Procjena sugerira da su izmjene napravile prostor za dodatnih 500 ljudi. U Amneziji, pitanja su bila usredotočena na gornji kat kluba, gdje su se bez dopuštenja napravile nadogradnje.

Prema Diariju De Ibiza, Privilege i Amnezija nisu bili jedini klubovi u San Antoniju pronađeni s arhitektonskim nepravilnostima. Ranije ovog tjedna, isto vijeće je također novčano kaznilo dva kluba sa 3000 € i 5500 € za prekoračenje radnog vremena. Poslušajte set Marca Carola se zatvaranja sezone u Amnesiji.

dobar house desktiop
sonus 1
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
dobar house mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju