Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Skip to main content

Dva Osam donosi dašak Mediterana u Zagreb kroz zvuk elektroničke glazbe

Intimni klub na zagrebačkom Jabukovcu i ovog vikenda priprema za svakoga po nešto

Piše: 

Ovog petka 27. siječnja, Dva Osam donosi dašak Mediterana u Zagreb kroz zvuk elektroničke glazbe. U goste stižu El Commando, SZCH, Mokosh i TNXPEACH koji donose široku lepezu elektroničkog zvuka počevši od ghettotecha, post-dubstepa, grimea, ghetto ravea, trance techna, deconstructed cluba pa sve do dubstepa, junglea, trancea i EBM-a.

El Commando je splitski DJ koji je svoju ljubav prema elektroničkoj glazbi otkrio u kultnoj splitskoj Kocki. Član je audiovizualnog kolektiva LoopJunkies te rezident DJ No Balancea, a zaslužan je za seriju eventova PULP i TAMAN. Njegovi setovi su puni iznenađenja, jer se može pronaći od junglea i dubstepa sve do techna i housea.

SZCH je osnivač inovativne etikete low income $quad, a kroz njegovu glazbu se čuje techno i house sa naglaskom na lo-fi estetiku. Iza umjetničkog imena Mokosh se krije mlada i perspektivna DJ-ica koju se u posljednje vrijeme moglo uhvatit u splitskoj Kocki. Dok će TNXPEACH zagrebačka publika tek upoznati.

Ulaznice su dostupne u pretprodaji na stranicama kluba za 5,50€ te u dućanu ploča PDV na prvom katu kluba Pločnik. Upad na ulazu je 8€, a za studente uz X-icu 4€.

FB EVENT: El Commando, SZCH, Mokosh, TNXPECH u DVA OSAM

Vezani članci
Turn Up The Bass: 20 godina rave scene gluhih (Deaf Rave) u novom dokumentarcu
‘Turn Up The Bass’ slavi 20 godina rave scene gluhih (Deaf Rave) i istražuje predrasude s kojima se zajednica suočava s mainstream elektroničkom scenom
‘Turn Up The Bass’ slavi 20 godina rave scene gluhih (Deaf Rave) i istražuje predrasude s kojima se zajednica suočava s mainstream elektroničkom scenom