Skip to main content
  • 10.08.2007.

Dvadeseti rođendan kluba Kalypso na Pagu

Klub Kalypso oduvijek je bio ispred vremena, pa je baš u njemu prije dvadeset godina započet trend beach clubbinga. Među borovima je stasalo mjesto koje je funkcioniralo izvanredno, samo zato što je, kao i sama plaža, od Novalje udaljeno pet kilometara, pa buka nikome ne smeta. Budući da su mediji zavoljeli lokaciju, Novalja je postala atraktivnim turističkim odredištem.

Piše: 

Ove godine klub slavi velikih dvadeset godina postojanja, pa se začetnici ideje o tulumarenju na plaži (beach clubbing) na ovim prostorima spremaju dostojno proslaviti veliki rođendan.

"Kalypso" je stilski redizajniran, ali uvijek u stilu onog po čemu je poznat i priznat – velikom prostoru na otvorenom, okruženom borovima i prekrasnom prirodom.
Sezonu otvara brojnim tematskim tulumima, gostovanjima DJ-a, kulminirajući velikim petodnevnim rođendanskim tulumom s neprekidnim događanjima kojima se "Kalypso Beach Club" želi zahvaliti svojim vjernim gostima za prvih 20 godina uzajamne ljubavi.

Od 15. srpnja do 20. kolovoza, svaki dan, od 3 do 7 popodne, svjetski poznat DJ JOE MONTANA (Italija) puštati će glazbu u Kalypso Beach Klubu… Gostovao je u raznim klubovima, bio je resident DJ u "Amnesia" (Ibiza), Ambasada Gavioli (Slovenia), Republica (Barcelona). Imao je internacionalne turneje, može ga se definirati kao globalni-muzički-jahač. Trenutno je nezaustavljivi producent koji eksperimentira sa novim vibrama i melodijama dok se uvijek drži svojih najdražih – new wave, funky i electro koje kombinira sa uvijek dobrim starim housom; svira po Europi i oduševljava grupe istinskih ljubitelja glazbe.

brejcha 2
dobar house mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
soul gravity mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju