Skip to main content
  • the revolution : the party unites
  • 20.06.2013.

Dvanaest Coxovih utoraka

Dvanaestu godinu zaredom veliki Carl Cox vraća se u ibiški Space sa svojom legendarnom rezidencijom – The Revolution : The Party Unites.

Naslovna foto

the revolution: the party unites
 
Coxova rezidencija utorkom postala je sinonim za nezaboravnu zabavu, a Cox je ovog ljeta pozvao u goste ekipu iz Safehouse Managementa te naravno uzdanike svog labela, Inteca. Otvorni party na rasporedu je 7. srpnja kada se Coxu za DJ pultom pridružuju Dubfire, Tania Vulcano, DJ Sneak i Nic Fanciulli. Kako rezidencija traje dugih 12 ljetnih tjedana, tako se i izmjenjuju zvijezde svjetske scene kao što Adam Beyer i Laurent Garnier koji  vrte 16. srpnja dok se  tjedan nakon njih, 23. srpnja, na redu su Cassy, Marco Carola i Carlo Lio.
{youtube}CP9ktMU4K3E{/youtube}  
Za proslavu svog rođendana 30. srpnja Cox je pozvao Heidi, Yousefa, Brodinskog i Gesaffelsteina da mu se pridruže u slavlju, a odmah tjedan kasnije na redu su veliki Steve Rachmad , Davide Squillace, Guti i Paco Osuna koji će se pobrinuti za mediteranski ugođaj. Deetron i Eats Everything rasplesavaju 13. kolovoza, Coxu se 20. kolovoza pridružuju house veterani Masters at Work i Dyed Soundrom  dok je 27. kolovoz rezerviran za Just Be iliti Bushwacku i Jorisa Delacroixa.
{youtube}SrTtE8yPySo{/youtube}
Detroitska legenda Carl Craig, njujorški DJ QU, Nina Kraviz i Loco Dice vrte 3. rujna, a to je ujedno i jedini utorak od njih 12 kada Cox odmara.  Tjedan kasnije, 10. rujna, za pult se vraća Adam Beyer te mu se pridružuju Fatboy Slim i naš susjed Umek.  Nicole Moudaber, Seth Troxler, Uner i Nic Fanciulli vrte utorak poslije dok je završni party na rasporedu 24. rujna i Cox se bome potrudio jer uz njega vrte svima dragi Loco Dice, DJ Sneak, tINI, Jon Rundell i Yousef.
{youtube}3omAo2QKogc{/youtube}
Osim svoje rezidencije, Cox je ovog ljeta u goste pozvao britanski label Future Disco čiji uzdanici vrte na Sunset Terrace i tim potezom Spaceu osigurao titulu jednog od najboljih ljetnih odredišta na bijelome otoku. Ukoliko vas još nešto zanima, upućujemo vas na FB stranicu same rezidencije gdje je odbrojavanje do početka već počelo.
 
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2