Skip to main content
  • Eats Everything
  • 20.12.2012.

Eats Everything opljačkan!

Na sinoćnjoj dodjeli nagrada Best of British Awards, Eats Everything, proglašen za najboljeg DJ-a, ostao je bez 3 USB-a i slušalica, te nije mogao nastupiti. Tako je postao još samo jedan u nizu opljačkanih DJ-a.

Piše: 

Naslovna foto

eats everything

Dešavalo se i prije, i vani i kod nas, da DJ ostane bez svojeg kofera s pločama, ili neke druge opreme, a u slučaju Dana Pearcea poznatijeg kao Eats Everything, 3 memorijska sticka (140 GB mjuze) i slušalice, na jučer održanoj Best of British Awards ceremoniji u londonskom Cable klubu, gdje je odnio i nagradu u kategoriji Best DJ.
{youtube}rD3W6SMcylg{/youtube}

"Some fucking cunt is a fucking asshole and stole my headphones and all my music from the DJ booth…. Fucking wanker.", napisao je na svom Twitteru, te dodao kako je lopov došao u posjed 100tinjak dosad neobjavljenih stvari. "…When you have had a years worth of solid work stolen, 100s of records that only I have, I am not in a joking mood.", dodaje te kaže da je sve zamijenjivo, i da ga baš briga za usb-ove i slušalice, ali je ponovno morao sve presnimavati na novi disk, i nije stigao, pa nije potpuno spreman za svoju turneju po Švicarskoj na koju upravo kreće, a umjesto njega je na BOBA dodjeli nastupio Richy Ahmed.
{youtube}IBPFOmFl3IQ{/youtube}

Nedavno se ista stvar dogodila i drugim poznatim DJ-ima poput Art Department-a, Blawana, Leea Fossa, Soul Clap, i dr. Čini se kako će ljudi danas ukrasti baš sve, pa i ono što im stvarno ne koristi nikako…

alt

Niže možete pročitati i tko je još odnio nagrade...

Best DJ: Eats Everything
Best Live Act: Totally Enormous Extinct Dinosaurs
Best Producers: Groove Armada
Best Large Club: Fabric, London
Best Small Club: Garage, Leeds
Best Club Event: Just Jack, Bristol
Best Album: TEED 'Trouble'
Best Compilation: Maya Jane Coles 'DJ-Kicks'
Breakthrough DJs: Bicep
Breakthrough Producers: Disclosure
Best Festival: Bestival
Best Label: Hypercolour
Best Music Outlet: Juno
Best Radio show: Pete Tong's Essential Selection (BBC Radio 1)
Best Single:Julio Bashmore 'Au Seve'
Best Remix:Jessie Ware 'Running (Disclosure Remix)'
Lifetime Contribution: Sasha

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk