Skip to main content
  • 26.05.2012.

Ekskluzivna plaža i klub na Hvaru?

Jedan od najvećih turističkih i hotelskih luksuznih projekata u svijetu rasprostirat će se na 800 tisuća m2 i uz sve što možete zamisliti sadržavat će i ekskluzivni noćni klub.

Piše: 

Naslovna foto

Nikki Beach

Nikki Beach je poznati američki hotel resort, lanac luksuznih plaža i klubova gdje se primjerice u Miamiu na njihovom resortu odvijaju svi najbolji partiji Winter Music Conferencea na kojem nastupaju najveće zvijezde elektronske glazbe.

Iako se o ovom  projektu pregovara duže vrijeme i ranije je Jutarnji List pisao o najvećem projektu na Jadranu koji će se izgraditi u Sućurju na Hvaru i koji će cijeli istočni Hvar i našu obalu dignuti na veću razinu samim time što Nikki Beach kompleksi  imaju svoju  elitnu klijentelu iz svijeta show-biznisa i činjenicom da se radi o multi milijunskom projektu.
{youtube}jX1jXYC3ZfU{/youtube}

Koliko smo provjerili na službenim stranicama Nikki Beach Resorta već se reklamira kompleks kao postojeći, a iz izvora bliskih redakciji doznajemo da bi se trebao otvortiti sljedeće godine što je potvrđeno i na blogdeluxeonline.com portalu.

Ukoliko naša birokracija ne stopira i ovo ulaganje sa zadovoljstvom ćemo sljedeće godine očekivati da će strana gostovanja elektronskih zvijezda biti standardni dio ponude otoka Hvara pa tako i hrvatske glazbene ponude.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2