Skip to main content
  • David Morales
  • 19.10.2011.

Ekskluzivno donosimo video intervju s David Moralesom

U subotu 29. listopada u zagrebačkom klubu Shamballa miljenik hrvatske publike i dobitnik Grammya predstavlja novi materijal.

Naslovna foto

David Morales

Uz produkciju i brojne nastupe, David Morales je jedan od najplodonosnijih remiksera svih vremena, pretvarajući mnoge pop hitove u house remikse prikladnije za plesne podije. Ova zabava biti će posebna i po tome, što će David predstaviti svoja dva nova hit singla "You Just Don't Love Me" i "Stay" te mnoge nove pjesme s dugo očekivanog novog albuma. Prošle nedjelje smo popričali s Moralesom u Ljubljani, a što nam je sve otkrio pogledajte u nastavku.

{youtube}PrNA8W9ayAc{/youtube}

David Morales, rođen je u New Yorku, do danas donio je preko 500 suradnji s mnogim najpopularnijim glazbenicima, kao što su Mariah Carey, Britney Spears, Michael Jackson, Madonna, Janet Jackson, Eric Clapton, Pet Shop Boys, U2, Whitney Houston, Jamiroquai, Kelis i mnogi drugi. Dobitnik Grammya 1998. godine, a iza njega stoji zbilja nevjerojatan broj nastupa na najvećim svjetskim glazbenim arenama i jedno je od najvećih house imena i doslovno živuća legenda.

Cijena ulaznice iznosi 70kn u pretprodaji i 100kn na dan koncerta. Ulaznice možete na www.eventim.hr te u samom klubu Shamballa, a uskoro vas očekuje nagradna igra za one najželjnije zabave. Stay tuned!

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2