Skip to main content
  • 22.09.2017.

Eksplicitna Insolate na trećem izdanju Out of Placea

Godinama poznata kao Miss Sunshine u potrazi sa svježinom i novi inspiracijama izdanjem za Deeply Rooted label DJ Deepa okreće ploču i počinje se predstavljati kao Insolate.

Piše: 

U potrazi za većom slobodom gdje će ujedno predstavljat isvoje favorite čije zuvkove značajno cijeni, Insolate 2015. otvara label Out of Place. Kao idealnog partnera odabrala je Volstera. Zajedno sada imaju dom koji će im poslužiti za prezentaciju friških techno zvukova. Prva dva izdanja bila su rezervirana za Insolate i Volstera koji su na taj način svoju biografiju pretvorili u zvukove i predstavili sebe i svoj novi label. Nedavno je stigao red i na treće izdanje, gdje se ponovno nalazi Insolate sa trakom Explicit.
{youtube}qVVdEwx1AHo{/youtube}

Techno je oduvijek bio zvuk koji je Insolate najviše cjenila. To je njen dom i omogućuje joj da bude ONA. Explicit je techno u pravom smislu riječi. Spremna da u bunkeru sa tek par stotina ljudi i malom dozom lighta potpuno ispuni zrak dubokim i mračnim zvukovima koje će djelovati kao hipnoza. Društvo Explicitu na ovom vinyl only izdanju čine Milton Bradley kao Alien Rain – Zone 303 na prednjoj strani i Developer sa trakom The Hallway Of Always u paru sa Explicit na pozadini. Zone 303 u samom nazivu otkriva da se rado o kiselim zvukovima koji će dodatno začiniti prostor svakog kluba. The Hallway of Always cijelom dužinom ispunjena je odličnim grooveom i najbolje joj stoji komentar ''what a trip''.


{youtube}EEsz0LS40OU{/youtube}
{youtube}FJnUxWuNLpE{/youtube}

Sa prvim izdanjima Out Of Place je predstavljen kao label ozbiljnih techno zvukova. Svaki DJ koji treba tajno oružje za svoje setove doći će ovdje. Tako su se na popisu za support našli Truncate, Dax J, Matrixmann, SLAM.

 

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk