Skip to main content
  • 17.11.2008.

Electro remix pjesme “Ko to tamo pjeva” novosadskog DJ Emergy-a

Mladi novosadski producent i DJ Emergy (Željko Galetić), napravio je nesvakidašnji remiX slavne naslovne pJesme jednog od srpskih najpopularnijih filmova svih vremena. Pjesma pod nazivom "Whos singin over there" može se poslušati na sajtu "youtube" (http://www.youtube.com/watch?v=AcC-JueUqlM ), a svi oni koji po nazivu ne prepoznaju pjesmu, shvatit će o čemu je riječ čim pogledaju spot na čijem početku se pojavljuje dobro poznati duo sa harmonikom iz kultnog filma Slobodana Šijana "Ko to tamo pjeva".

Piše: 

DJ Emergy kaže da je inspiraciju za ovaj remix dobio zahvaljujući dugogodišnjoj ljubavi prema domaćoj kinematografiji, a na taj korak odlučio se i zbog činjenice da niko u Srbiji nije uradio takvo nešto. – Htio sam da se poznatom temom predstavim domaćoj publici – kaže Emergy, koji je do sada izdao nekoliko pjesama za svjetske izdavačke kuće. DJ-ingom se bavi relativno odnedavno, ali produkcijom već nekoliko godina. Ovaj mladi izvođač u svom kućnom studiju kreirao je i nekoliko autorskih pjesama, a uskoro će izdati i single za izdavačku kuću "Neurotic groove". Najnoviji remix napravio je za novosadsku grupu "Movin House", koji se našao na kompilaciji najboljih singlova izdavačke kuće "Neurotic Groove".

– Kada pravim muziku, osnovni pravac koji me zanima je electro-house. Ipak, kada nastupam, onda uglavnom radim electro i mainstream house. Na partijima posmatram publiku i trudim se napraviti pravu dozu mješavine undergrounda i komercijale, koja ipak najbolje prolazi – kaže Emergy. Inače, 22-godišnji Emergy osim za elektronsku, ima interesa i za instrumentalnu muziku. Svirao je trubu i klavir, a studira web dizajn. Ipak, želja mu je izgraditi muzičku karijeru kao poznato ime na našim prostorima ali i u svijetu.

{snippet 1}

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk