Skip to main content
  • Image
  • 16.03.2009.

Electronic Carnival 2009 – Spektakl elektronske glazbe ponovo u Mariboru

Maribor će i ove godine biti domaćin spektaklu Electronic Carnival , koji dolazi u svom većem i naprednijim obliku. Zamisao o jedinstvenom doživljaju elektronske glazbe i mističnoga karnevala osnovana je već u 2007. godini. Electronic Carnival nastao je sa željom ostvariti događaj, u kojem može bilo tko promijeniti svoj identitet. Ovogodišnje izdanje odvija se pod nazivom “Prepustite se užitku, odjenite karnevalsku masku i odaberite svoj identitet”.

Piše: 

Naslovna foto

Image

Više od 30 performera i plesnih akrobata, tehnički savršena vizualna i zvučna instalacija te 40-metarska multidimenzionalna konstrukcija samo su neke od atrakcija, koje osiguravaju, da je Electronic Carnival 2009 najnapredniji događaj ove vrste u Sloveniji.

EMINENTNA IMENA ELEKTRONSKE GLAZBE
ImageElectronic Carnival sa odabranim rasponom velikih svjetskih imena elektronske glazbe, zadovoljit će raznolike glazbene ukuse. U 2009. ugostiti če najboljega techno DJ-a na svijetu u 2008 godini, najboljega njemačkog DJ-a po izboru domaće publike i odličnoga zastupnika Swedish House Mafie, koji će svakako biti vrhunac večeri.
Sebastian Ingrosso, DJ, čiji inovativan pristup postavlja nove granice na globalnoj elektronskoj sceni , već niz godina bez daha ostavlja desetke tisuća slušatelja. Njegovo ime sastavni je dio većine vodećih elektronskih događaja, kao što su Sensation White, Global Gathering, Creamfields. Kod nas dolazi u vremenu svoga osobnoga vrhunca stvaranja i osvajanja publike širom svijeta. Sebastian Ingrosso bit će bez sumnje glavni akter ovogodišnjeg Electronic Carnivala.

Cristian VarelaOsim Švedskom virtuozu moći ćete svjedočiti i umjetninama odličnog španjolskog dvojca. DJ-i Cristian Varela i Bando pripremaju poseban audio doživljaj, koji će biti izrađen pomoću šest gramofona. Snagu ozvučenja u Ledenoj dvorani će testirati još: Felix Krocher – najbolji njemački DJ po izboru domače publike, Marko Nastić i Marko Milosavljevič donose najbolje sa srpske elektronske scene i naravno skup slovenskih predstavnika ,koji će i otvoriti Electronic Carnival 2009.

Electronic Carnival 2010. godine i u drugim europskim gradovima
Najnapredniji elektronski događaj u Sloveniji je sa svojom individualnošću intrigirao i međunarodni interes, tako su već u tijeku dogovori za Electronic Carnival i u drugim europskim gradovima.

Velika potražnja za Electronic Carnival 2009
Marko NasticZbog prošlogodišnjeg potpuno rasprodanog događaja organizator poziva da svoju ulaznicu kupite pravovremeno. Klubska Scena organizira putovanje iz Zagreba po cijeni od 50€. U cijenu je uključena povratna autobusna karta i ulaznica za Electronic Carnival. Polazak je iz Zagreba na dan događaja u 17h, a povratak idućeg jutra oko 9 sati. Rezervacije i prijave su na putovanja.klubskascena.com

25.04.2008 // 21h-06h // Ledena Dvorana, Maribor
Electronic Carnival 2009 line up:
SEBASTIAN INGROSSO// SWEDEN // CRISTIAN VARELA // SPAIN vs. BANDO// SPAIN // FELIX KRÖCHER // GERMANY // MARKO NASTIÆ // SERBIA MARKO MILOSAVLJEVIÆ // SERBIA MIKE VALE // SLOVENIA BRLEE // SLOVENIA CHIKO // SLOVENIA

{seyretpic id=189 align=center}

{snippet 1}

dobar house desktiop
sea star mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
soul gravity mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju