Skip to main content
  • alt
  • 9.12.2014.

Električno/ elektronička party oaza u srcu grada

Tesla je od sada u centru grada. Njegovim vlastitim riječima: ‘Svi smo mi jedno. Ljudi su međusobno povezani nevidljivim silama…’

 
Zalsužio je mnogo više od mjerne jedinice i kluba, ali ovo je sjajan početak. Gospodin Tesla je govorio o povezanosti u terminima energije, a što drugo je glazba no vibracija i frekvencija koja spaja ljude u pokretu.

alt

 
Ulitimativni ekscentrični znanstvenik, gospodar elektriciteta i strujnih tokova, jedan od rijetkih koji je vjerovao da je bežično prenošenje podataka moguće još u 19.st, ovoga petka dobiva klub ponosno nazvan Tesla Power House u užoj gradskoj jezgri, Varšavskoj 4.
 
Zrak je već naelektriziran ovim svježim dodatkom zagrebačkoj klupskoj sceni i čini se da možemo očekivati sjajne stvari. Klub će biti otvoren svaki dan od 8 nadalje i poseban fokus baca na ono za što u kolektivnom sjećanju stoji ime NIkole Tesle tj. davanje glasa mladim i neafirmiranim umjetnicima (dizajnerima i glazbenicima, umjetnicima i sl.). Tesla Power House uz zavidnu ponudu najboljih vina postat će novo mjesto za okupljanje, promocije, izložbe ili neobavezno ispijanje kave s prijateljima.

alt

 
Početak prijenosa energije započinje ovoga petka, 12. prosinca u 8.30 uz glazbenu podršku DJ-a  Tomo in der Mühlen, momka koji sjedi u žiriju showa Tvoje lice zvuči poznato.
 
U ove jesensko/zimske petke u kući pozitivne energije čekat će vas program naziva Funk Edison na kojem će se vrtiti najbolje od funka, housea, hip-hopa i mash up-i uz DJ-e Tomo in der Muhlen, Bizzo Bodega, Phat Phillie, Rea i gosti, dok će vas u hladne subotnje večeri grijati Kurschluzz partiji uz zvuke deepa, housea i nu disca uz Tomu i Blacksoula. Navratite ovoga petka i postanite dio kolektivnog pozitivnog energetskog pokreta koji će reanimirati elektronički puls samog središta grada. Ništa ne pokreće srca bolje no malo elektriciteta. Tesla Power House ves ćeka za defibrilaciju!
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2