Skip to main content
  • molly
  • 11.07.2012.

Elektronička dance scena vodi u smrtonosni miks

Irski Times je nakon devet ozlijeđenih osoba i jedne preminule osobe na nedavnom nastupu Swedish House Mafie optužio cijelu scenu i objavio ovakav naslov kao epilog događaja.

Naslovna foto

molly

Miješanje alkohola i droga te neznanje o posljedicama za uživaoce istih, razlog su zbog kojeg je 23-mladić nožem izbo četiri osobe, dok je ostalih pet ozljede zadobilo od razbijenih boca i noža tijekom masovne tučnjave, a jedna je osoba preminula prema prvim informacijama od posljedica predoziranja. 30 osoba je pritom uhićeno.


Novinar Brian Boyd ovaj nemili događaj u Irskoj povezao je s miksanjem prekomjerenih količina akohola i droga koja je danas uobičajena, što nije bio pretjeran slučaj u 90-ima kad se ecstasy i alkohol nisu mješali, no to je druga priča – kaže on.

{youtube}dp3ms6wsYLI{/youtube}

Gdje je nestao P.L.U.R. pitamo se mi?! Nije sve povezano s miksanjem alkohola i droga, slažemo se da su danas mladi puno manje upućeni u štetnosti opijata i do čega može dovesti njihovo miješanje, a puno se više bave nasiljem i krivim idealima, ali nije to vezano samo uz elektronsku scenu, ovakav ili sličan scenarij se mogao dogoditi na bilo kojem koncertu, klubu,pa i kafiću, a kako vidimo po opsežnoj crnoj kronici nažalost i događa se.

Cijeli članak o povezivanju elektronske scene sa smrtnim slučajevima, nasiljem i predoziranjem pročitajte ovdje, kao 461 komentar ispod.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2