Skip to main content
  • 18.11.2019.

Elektronička glazba na Novogodišnjem partyu u Šibeniku

Glavna pozornica ovogodišnjeg Dočeka smjestila se na najljepšem šibenskom trgu – Trgu Republike Hrvatske, uz UNESCO-vu ljepoticu, katedralu sv. Jakova, gdje će Šibenčane i njihove goste u Novu uvesti britanske legende – Stereo MC's. 

Piše: 


Sve ljubitelje klupske glazbe na Maloj loži očekuje jedan od najuspješnijih DJ-eva u regiji – Kristijan Molnar. Ako se još uvijek pitate gdje dočekati 2020., organizatori Adventure i šibenskog dočeka Nove godine, Grad Šibenik i Turistička zajednica Grada Šibenika, imaju tri odgovora: Šibenik, Šibenik i Šibenik, gdje će u isto vrijeme na tri različite lokacije Šibenčani i njihovi gosti ući u novo ljeto.

Stereo MC's, britanske legende hip-hop i elektroničke dance glazbe, glavni su izvođači centralne pozornice koja se ove godine smjestila uz šibensku ljepoticu, Katedralu sv. Jakova. Ovaj je dvojac prisutan na glazbenoj sceni od sredine osamdesetih, a planetarnu popularnost stekao je hitom Connected koji danas ima kultni status. Od ranih albuma do recentnih izdanja ostali su vjerni plesnom ritmu kojem publika teško odolijeva. Tako će biti i u novogodišnjoj noći kada se sa Robom Birchom i Nickom Hallamom ponovno spajamo u Šibeniku.

Čast da zagrije publiku pripala je energičnoj Sassji koja je glazbenu scenu osvojila već prvim singlom. Kombinacijom reggaea, duba, dancehalla i britkih tekstova osvaja publiku na nastupima uživo, a na Dočeku u Šibeniku, nakon kraće koncertne stanke, predstavit će i nove singlove. 

FB event: Doček Nove 2020. u Šibeniku

sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2