Skip to main content
  • 2.01.2018.

Elektroničke duše na čelu sa Raul Youngom tresu SoundFactory u programu Party & After

Tvornica Zvuka zove sve elektroničke duše na plesno druženje koje će trajati preko 10 sati sa 8 DJa, gdje glavni gost biti će mađarski virtuoz Raul Young.

Piše: 

Mjesta za odmor nema, prvi vikend u 2018. već je pred vratima, a mjesto radnje u subotu 6. siječnja biti će klub SoundFactory. Zabavljat će vas program Electronic Soul, gdje će se za pult popeti čak 8 DJ-a na čelu sa mladim DJ i producentom koji dolazi iz Mađarske – Raul Young. Electronic Soul je zajednica srodnih duša koja se ujedinjuje u jedno sa istim ciljem, a to je prvenstveno ugodna i kvalitetna zabava prepuna pozitivne energije koje zasigurno neće nedostajati.

Ova subotnja večer prilika je u kojoj će se svi plesači i plesačice upoznati sa Raul Youngom, a također i on će po prvi puta imati priliku svojim setom upoznati se sa vama i servirati vam tech house & techno plesnu avanturu. Zaljubljenik u elektroničke zvukove od malih nogu, veliki trenutak doživio je sa 13 godina kada mu je uručena prilika da po prvi puta stane za pult. Tako mlad, a već je zaprimio pohvale za svoj set kao tada najmlađi DJ koji se zasvirao u mađarskom klubu. Iako ima tek 23 godine, njegovo putovanje svijetom elektronike traje već 11 godina, a svoju karijeru dodatno je pospješio svirkom u Londonu kada je stao za pult klub EGG.

Da nije DJing jedina grana na kojoj bilježi uspjehe, potvrđuju i njegove produkcije jer do dana današnjeg stigao je na vrata renomiranih labela kao što su Nervous Records – među najdulje živućim labelima sa prostora SAD-a – kao i Illegal Control, Frequenza, DSR Digital te BeMassive i HE-ART. Njegove trake do sada su zasvirali Umek, Cristian Varela, Stefano Noferini, Luca Agnelli, Gaga te Eric Sneo. Poznata imena samo su potvrda da se radi o respektabilnom DJ i producentu koja ima puno toga za reći. Posjet klubu SoundFactory bit će njegov premijerni nastup na ovim prostorima i spreman je rasplesati sve elektroničke duše koje se nađu ispred njega. Zato uredite svoje party cipelice i budite spremni za ples.

Subota prvog party vikenda u 2018. posebna je jer se priprema raznovrstan i kvalitetan programParty & After. Klubom će se oriti razni stilovi, a vama će ih prezentirati još 7 drugih imena. Zajedno s vama, pozitivnu energiju dijelit će Nino Galovac, Kali, Yapa te dvostruki b2b dvojac Alex Oreira i Chip Mandich te Miss Sabina i Fruty.

Dali smo vam dovoljno razloga da se nacrtate u klubu i u svoju party knjižicu 2018. zabilježite susret sa preostalim entuzijastičnim dušama elektronike koje od starta u ponoć, plesat će sve do poslije podnevnih 13 sati.

[FBevent]

[FB]
[TW]
[SC]

sonus 1
Vezani članci
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sonus 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sonus 2