Skip to main content
  • alt
  • 23.11.2014.

Elijah Wood kreće na DJ turneju

Jeste li znali? Donedavno prstenjem opsjednuti gospodin Wood ujedno je i DJ koji već godinama vrti na vinilu. 

 
Iako smo ga obično navikli gledati na platnima dok bos luta šumam sa svojom družinom i spodobom koja bi dušu prodala za onaj jedan koji vlada svima, skriva se od velikog nebeskog plamtećeg oka i slično, manje je poznata činjenica da se Elijah jednako dobro snalazi i iza pulta.
 
Vrti sam ili s partnerom Zachom Cowiem s kojim je oformio duo Wooden Wisdom i unazad zadnjih godinu dana privlače sve više pažnje. 

alt

 
15. siječnja 2015. započet će turneju po Sjevernoj Americi i proći Miami, Kansas City, Toronto, Brooklyn i Seattle. Ono što vrte nazvali su “paradise garage”, a radi se o zaraznoj mješavini ranog disca i housea iz 70-ih i 80-ih.
 
Bilo bi lako pretpostaviti da je privučena pažnja rezultat Elijahova hollywoodskog statusa. Svakako to ne odmaže, ali koliko su zaista dobri morat ćete prosuditi sami. Kako je to zvučalo ove godine u L.A.-ju možete provjeriti ovdje. Pomaknut i neobičan odabir traka moramo priznati, ali garantirano nećete moći ne zanjihati se kada čujete kakve su sve vinile izvukli iz naftalina. Uživajte nam!
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2