Skip to main content
  • 13.10.2008.

Ellen Allien – Elphine (remixes)

Ellen Fratz, poznatija kao Ellen Allien , svoju karijeru započinje 1995. godine i od tada pa sve do danas svakim svojim izdanjem pokazuje nevjerovatan produkcijski napredak. Do sada je izdavala isključivo za etiketu Bpitch Control pa tako ni ovoga puta nije napravila izuzetak. "Elphine" je pjesma koja se najviše može vezati sa njenim posljednjim albumom "Sool" izdanim u svibnju prošle godine.

Piše: 

 
Piše: www.happynovisad.co.yu

Kako bi proslavili uspjeh albuma osnivači etikete Bpitch Control pozvali su Zander Vt-a, Troy Pierce-a i Louderbach-a da naprave remixe za ovu pjesmu i objave to na EP-u. Na A strani ovog izdanja našla se originalna verzija "Elphine", izdana prošlog svibnja, i remix koji je napravio Zander Vt. Fritz Zander i Sven Von Thülen su dvojac koji nikada ne pravi greške. Ovaj remix je napravljen za uživanje i savršen je za dancefloor.

Slijedeći na redu je Troy Pierce. Njega svakako nema potrebe posebno predstavljati. Baš kao što smo i očekivali, ni ovim remixom nije iznevjerio naše povjerenje. Onoga momenta kada pjesma počne i kada čujete vokal i sve te tripozne efekte shvatit ćete da upravo ovako muzika treba izgledati. Nakon remixa za "Mango", Bpitch vam prezentira još jedno fenomenalno izdanje,ovoga puta u pitanju je "Elphine". Ne propustite!

Tracklist:

A1 – Elphine
A2 – Elphine ( Zander Vt remix)
B1 – Elphine ( Troy's one Eyed JAK remix )

{snippet 1}

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk