Skip to main content
  • 1.09.2009.

EMI – Glazbena škola za producente

EMI (Electronic Music Institute) je glazbena škola za glazbene producente otvorena 2008. godine u Osijeku i 2009. godine u Zagrebu. Glavni cilj škole je educirati i osposobiti osobe od samog početka koje bi se htjele baviti glazbenom produkcijom, a također i za one koji bi htjeli proširiti posojeće znanje.

Piše: 

Glazbeni producent preuzima najzahtjevniji i najveći dio u procesu stvaranja samog glazbenog djela te kao takav mora posjedovati vrhunsko tehničko znanje o glazbenoj produkciji. Stoga je naš tečaj tu da pomogne u bržem, boljem i kvalitetnijem napretku.

Uz velik broj dodatnih predavača glavni predavač je Moreno Pletikosić,  dugogodišnji glazbeni producent koji je studirao glazbenu produkciju i audio inžinjering na najboljem svjetskom glazbenom institutu "SAE INSTITUTE" .
Svojim vrhunskim poznavanjem glazbene produkcije, live nastupa i audio inžinjeringa prenijeti će na svakog polaznika široki spektar znanja.

Šestomjesečna edukacija od 120 školskih sati realizira se preko teorije samog zvuka pa sve do live snimanja i obrade zvuka općenito svih glazbenih pravaca. Stoga je kao takav zanimljiv i koristan svim uzrastima i različito glazbeno opredijeljenim osobama na što ukazuje naša prva generacija 2008./2009. koju su polazile osobe od 15 pa sve do 50 godina starosne dobi različitih glazbenih pravaca.

Cjelokupni program edukacije realizira se kroz teoretsku i praktičnu nastavu.

Edukacijom polaznik stječe znanje o teoriji zvuka, dinimici, efektima, instrumentima, audio pojmovima (VST, DAW…), softverskoj obradi zvuka (Cubase), akustici i opremanju kućnog studija te svemu onome što je potrebno da bi se uspješno krenulo u glazbenu produkciju svih glazbenih pravaca.

Po završetku edukacije svaki polaznik dobiva diplomu od EMI kao potvrdu da je prošao obuku za glazbenog producenta. EMI u Zagrebu i Osijeku vrši upise. Početak tečaja je 29. rujna u Zagrebu te 03. listopada u Osijeku. Idući tjedan pišemo o programu. Informacije su na www.emi.com.hr .

UPISI U TIJEKU ZA GODINU 2009./2010.
 
                  teorija zvuka
                  Cubase tutorial
                  softverska obrada zvuka
                  akustika i opremanje studija
                  dinamika, efekti, koloritet,mastering
                  instrumenti
                  postprodukcija
                  izdavanje glazbenih djela

{snippet 1}

brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk