Skip to main content
  • 29.05.2007.

Emisija “In House Selection” slavi 1. rođendan

In House Selection su prije godinu dana osmislili zagrebački DJ-i Frx i Tom te ga smjestili na već 15 godina matičnu radio postaju DJ Frxa – Radio 101. Osmišljen da u tjednom ritmu prezentira publici aktualnu house produkciju, slikovito opisanu u podnaslovu, a uobličenu u dvosatni tečni klupski mix!

Piše: 

Obzirom da Radio 101 pokriva samo širu zagrebačku okolicu, selekcija je na zahtjev šire publike u zadnjih nekoliko mjeseci prebačena na web u obliku streaminga ili downloada putem:

www.myspce.com/inhouseselection

stranice ili pak neposrednog streaminga putem službenih stranica Radija 101:

www.radio101.com

Nakon prve sezone emitiranja, autori emisije odlučili su upriličiti pravi house tulum, u subotu 2. lipnja, na terasi kluba Aquarius u Zgarebu a ujedno i svojoj publici dočarati pravu klupsku atmosferu satkanu od pumpalica koje su revno prezentirali u emisiji zadnjih mjeseci. Da bi audio i vizualni doživljaj tuluma bio što bolji potruditi će se dobri ljudi iz Light Shop-a (www.lightshop.hr) sa klupskom opremom u kojoj prednjači DENON, proizvođač vrhunske opreme za DJ-e.
 
Nakon tulumarenja te završetka radijske sezone na Radiju 101, sredinom srpnja ekipa In House Selection u suradnji s Radijem 101 svoje tulume seli na Jadransku obalu. Više o tome saznajte uskoro u In House Selection (Radio 101, 101 FM, petkom od ponoći) ili na www.myspace.com/inhouseselection.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2