Skip to main content
  • 13.03.2013.

Empire of The Sun najavili album u lipnju

Teatralan australski electro pop dvojac Luke Steele i Nick Littlemore koji se kriju u pozadini projekta Empire of The Sun najavili su izdanje novog studijskog albuma.

Piše: 

Naslovna foto

empire of the sun


Svoj golemi uspjeh napravili su svojim premijernim albumom iz 2008.g. "Walking on a Dream" koji je ubrzo osvojio top mjesta na chart ljestvicama diljem svijeta. Broj prodanih primjeraka pokazao je da Luke i Nick nisu slučajni prolaznici na elektronskoj sceni.
{youtube}eimgRedLkkU{/youtube}

Gotovo 12 mjeseci nakon što su rekli javnosti da rade na novom albumu, dvojac je konačno izašao vani sa više detalja. Njihovi fanovi čekali su pet godina na dobre vijesti. Za portal NME Luke je rekao: "Nove pjesme su veličanstvene i mnogo slikovitije". Novi album "Ice on the Dune" izlazi u lipnju na Astralwerksu, a objavljen je i zanimljiv video teaser pod imenom "Discovery" koji donosi samo 20-tak sekundi zvuka sa budućeg albuma. Pogledajte u nastavku.
{youtube}8WwCMP5qVIY{/youtube}

Empire of The Sun u svibnju kreću na svjetsku turneju. Svirat će u Americi, Engleskoj i nama najbliže u Mađarskoj na Sziget festivalu koji počinje 5. kolovoza. Vrijedilo bi ići poslušati, zar ne?

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2