Skip to main content
  • circo loco
  • 21.04.2010.

Entuzijazmom pobjedili administraciju – DC10 i Circo Loco

Seth Troxler, Zip, Jamie Jones i DJ W!LD postavljeni su kao službeni rezidenti klupske večeri Circo Loco a to je ujedno i veliki povratak kluba DC10 na Ibizi.

Piše: 

Naslovna foto

Circo Loco

Njihovi prethodnici su bili Loco Dice i Luciano. Otvaranje je predviđeno u ponedjeljak, 31. svibnja od 12h kada Circo Loco započinje program pod imenom "The New Era".

U goste tijekom ljeta stižu Tania Vulcano, Clive Henry, Timo Maas, Arpiar, Matthias Tanzmann, Damian Lazarus i Ricardo Villalobos. "Vrlo je važno pokazati posjetiteljima tko smo i što smo; pokazati im da nismo više podređeni samo minimal glazbi; podredili smo se kvalitetnom undergroundu; kvalitetnom deep house zvuku nove generacije", istaknuo je promotor Andrea.

Andrea je najavio kako namjeravaju sniziti cijene ulaza i pića u klubu.

Pitanje se postavlja da li će DC10 uspjeti izgurati ovo ljeto jer već godinama ih stopiraju gradske vlasti. Prvo su ih zatvorili zbog navodnog dilanja droge a onda im ukinuli licencu za klub i noćni rad. Posljednje su bili registrirani kao bar i restoran. Vjerujemo da su isposlovali bolje uvjete rada i da su konačno hedonizam i entuzijazam pobjedili stroge administrativne propise.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2