Skip to main content
  • 8.10.2016.

Enygmatski ugrijani kostotresni listopad!

Tamo u blizini mirne homeostaze jezerske vodene površine, u interludiju Međimurja stoji Gornji Kuršanec, a mirnoj vodi dijametralno suprotna antiteza je nikada miran prostor tajanstvene klupske zagonetke Enygme.

 
Ovaj glazbeni sudoku, elektronička premetaljka, muzikalni rebus beata slaže ti program za listopad. Vani možda pada lišće no ispod krova Enygme padaju maske, brige i traume i razbijaju se uz tresak na flooru.
 
Večeras se tako bacamo na prvo kasnonoćno/ranojutarnje izbavljenje uz AbunDance. Platforma AbunDance nastaje kao mentalno dijete DJ Nitevision NV. Kako sami najbolje opisuju svoju misiju AbundDance za središnju ideju ima "okupljanje ekipe koja ima jasna očekivanja kad je u pitanju ''PARTY'' i u skladu s tim donosi izobilje svega što je potrebno da se ponovno uspostavi izvorni smisao tog koncepta – iskustvo koje potpuno obuzima i uranja sva naša osjetila u doživljaj trenutka. AbunDance ne postoji u linearnom poimanju vremenu, a manifestira se ovisno o stanju (techno) nacije." Krećemo oko desetke a samom osnivaču pridružuju se Čade, Smuky, Phoenix Kraundler i Limex.
 
 
 
15. listopada je posebna noć povratka na izvor, ishodište i epicentar. Prikladno nazvana, elektroničku krošnju sabija u "Back to the Roots" program na kojem mašinske metronome preuzimanju Sipa, Sylph i Gogolesko u jednom homageu i posveti svemu onome što stoji u temeljima, Vrte satove unazad na retro za 100% oldschool i čitava noć će biti nošena samo na leđima vinilki.

 
22. listopada si također ostavi na kalendarima slobodan za enigmaštvo jer najava stiže, no ono za što je ekipa u Upravi specifično zahvalna i što bi voljela podijeliti s onima kojima je jedina religija ples je slavlje prve godišnjice kluba 29. listopada. Čini se kao da su tek nedavno prerezali traku i srušili branu koja je izazvala poplavu zvuka, i odjednom, 12 mjeseci je prošlo, deseci i deseci partyja i tisuće sjećanja su već iza nas. Zadovoljna ekipa Enygme s neumorenim entuzijazmom nastavlja dalje i poziva vas sve na jedan veliki rođendanski rave na kojem će se zateći mnoga imena s lokalnog područja ne bi li zajedno puhnuli svjećicu i poželjeli 105 pa opet. Vidimo se u Enigmy i sjajan vam bio listopad.
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2