Skip to main content
  • 9.04.2018.

EQ 23420 u Benkovcu uz Leu Dobričić

EQ je projekt za jednakost na sceni.

Piše: 

Tako se opisala skupina zadarskih glazbenih entuzijasta kojima je u cijelo toj priči bitna jednakost. Koliko su oni važni za podizanje atmosfere i zaduženi za glazbu toliko ste i vi, publika, bitni da oni budu zadovoljni i sretni što podijem vlada pozitivna vibra.

Njihovo slijedeće izdanje rezervirano je za subotu 14. travnja, a glavni gost, tj. gošća u ovom slučaju je Lea Dobričić.

Ova poznata dama u svijet elektroničke glazbe zakoračala je već sa 14 godina kada istu otkriva te najdraža joj igračka postaje gramofon. Karizmatična i talentirana Lea napravila je pravi mali boom na sceni. Pobjednica je bila 2013. na Burn Residency u ibiškom klubu Privilege, a zasviravši na Elrow partijima.

U kratkom vremena stigla je nastupati uz velika svjetska imena pa ćemo tako izdvojiti Laurent Garniera, Luciana, Richie Hawtina, Umeka, Dubfirea te Marca Carolu. Radio se o uvijek posebnoj DJani, čima glazba izaziva interakciju, intezivnu emociju te vrhunski glazbeni doživljaj.

Pomoć Lei za pultom stiže preko para ruku DJ LeChu, Inisa, Miss Myssticque, Chubya te Mandich Brotherse.

Priča se da će biti vruća noć uz zagarantirano cijeđenje znoja a plaćate ju 50 kuna, dok se i after sprema za sve one kojima plesa nikad dosta.

[Event]

dobar house desktiop
sea star mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sonus 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju