Skip to main content
  • 10.10.2016.

Erick Morillo službena afterica u Taboou!

Kreneš li uz bok blizu slabina hotela Esplanade, u oko će ti upasti jedan diskretan ulaz. Ovo je mjesto neobično, a opet tako poznato i prirodno plesnome tebi.

 
Prođeš li portal on te vodi u spirali dolje, dolje, dolje na samo dno, tri razine u dubinu. Ako sedmo nebo postoji u ironiji zrcalne simetrije beata u njega se penješ spuštanjem. Pa se nebeski floor na dnu treće razine tako upisao u plesne kartice vikenda kao najbolje mjesto za aftere. Pitaju li te ljudi ono najčešće kasnonoćno pitanje dok balansiraš na ulazu u krivu i tako simultano ispravnu stranu ponoći "Gdje je after!", s jezika se srola ime Taboo.
 
Pa kako su tradicije ovdje da se održavaju tako i petak, 14. listopada, donosi Erick Morillo Official After Party koji kreće u ponoć petka i ne staje do deset na subotnje jutro. Afterica se odvija kao simultanka Erickovom setu koji će domom u petak nazvati Zagrebački Opera club.

 
 
Gospodin Morillo sipa glazbu po glavama na flooru već preko desetljeća i odgovoran je za neke od najprepoznatljivijih melodija. Sjećaš li se lemura iz Madagaskara koji se vole gibat, gibat? Upravo Erick je producent iza golemog hita “I Like To Move It“. No gibao si se jednako jako i na hitove kao što su „Reach“, „Believe“, „Do What You Want’ i ‘I Feel Love’ pod kapuljačom nekoliko pseudonima – Ministers De La Funk, The Dronez (s Harry ‘Choo Choo’ Romero i Jose Nunez) i Li’l Mo Ying Yang. Ovaj vrsni remixer ujedno je već dugi niz godina glava hidre Subliminal Recordsa.
 
2004. je donijela debitantski album "My World" na kojem je već zabilježio suradnje u žrvnju s imenima kao što su Puff Daddy, DJ Rap, Boy George i Mad Stuntman. Glavni singl „Break Down The Doors“ u suradnji s The Audio Bullys, postavio je nove standarde i posljedično postao uzor i kostur za brojne iduće klupske hitove. Nakon „Live Your Life“ i „Stronger“, nastavile su se uspješne suradnje sa Skin i Eddie Thonieck („If This Ain't Love“) i hit singl „Elephant“ u suradnji s Alexandrom Burke. Jedna od najpoznatijih vlastitih produkcija je i „Something For Carl Cox“, zabavna tehno stvar koju je Erick napravio za deep house klupski hit „The Restorer“ i još jednu s Harry Romerom – „Going to LA“.

 
S nama su s petka na subotu meštri noći Fuchkar, Matya i jedan specijalni gost, a ti fino da afteriraš za simboličkih 30 novaca punih 10 sati imaš jednostavnu opciju. Zvekni jedan "Going" na eventu i shareaj ga.
 
Subota, 15. listopada, pak sjeda na plesne rasporede s HardWork + After Party do 10h at TABOO CLUB. Kada se naradiš na flooru s Nikolom Fuchkarom, Matejom Hulakom i Damyr PhillDam / Ka #necukuci emociju zadovoljavamo debelo do nedjeljnog jutra. Upadaš za tridesetku i obuci si tenisice kojih ti nije žao, jer ove ćeš umiroviti nakon subote. Enjoy!

 
 
Dobro nam došli svi veliki, mali, slobodni, sputani, gladni, istraživači, lutalice, avanturisti! Na podiju Tabooa vrijede samo dvije vrline – ples i srce!
 
 
 

TABOO CLUB ZAGREB

Grgura Ninskog 2 / CRO
FACEBOOK:TABOO CLUB
 
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2