Skip to main content
  • 20.11.2017.

Etiketa Saplings za svako prodano izdanje posađuje na desetke stabala

Drum 'n' bass – ambient producent Fis otvorio je vrata vlastite etikete Sapling Records kojoj je prvo na umu Majka Priroda i za svako kupljeno izdanje oni će posaditi stabla.

Piše: 

Živimo u vremenu kada svaki dan dobivamo nove informacije o klimatskim promjena, ali pričanjem o istome neće se ništa dobro napraviti. S time na umu, Novozelanđanin Oliver Peryman odlučio je poduzeti potrebne mjere. U suradnji sa Eden Projects, Fis će putem svoje etikete barem na neki način pomoći prirodi pa kaže:

"Što je više pošumljavanja, to bolje i što više otpornosti u našim biljnim zajednicama, to bolje. Dakle, ako ove misli rezoniraju, ako ih možete usvojiti, prilagoditi ili poboljšati, molimo da se posavjetujete ili samo idete za time. Partnerstva i zajednice su vani i spremne su za nas. Naša se glazba i dalje prodaje , pa čak i skroman doprinos iz naših krugova mogu značiti milijune novih stabala u konačnici."

Svaka kupnja izdanja na Sapling Records znači da će se moći posaditi nova stabla, a kupnja čak 10 albuma već daje dovoljno sredstava da se posadi i na tisuće njih. Cijene će biti standardne kao i na drugim worldwide store-ovima pa za kupnju jednog EP-a od 4 dolara ti ćeš biti zaslužan/na za sadnju 40 stabala. Pomažeš sebi, meni, Saplingu, planeti, svi imaju koristi od jedne kupnje.

Pročitajte OVDJE potpuno objašnjenje Fis-a.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2