Skip to main content
  • 23.05.2007.

Ewanmusic predstavlja nove glazbenike

Etiketa „Ewanmusic" predstavlja nadolazeće producente hrvatske elektroničke scene. Friško meso su: Jan Peters, Codar i Dino B. Jan Peters (Janko Prester) je mladi producent koji već ima uspjeha sa svojim prijašnjim izdanjem, Cosmonaut, koji je bio veliki hit u Rusiji. Singl je nastao pod velikim utjecajem glazbe i filmova iz ere 80-ih godina prošlog stoljeća.

Piše: 

Na novom izdanju „Ewanmusica" predstavlja electro-house singlove „Back it up" i „Troublemaker". Codar (Darko Malčević) afirmirani glazbenik koji nakon 13 godina sviranja trube u orkestru ipak postaje zaražen techno i trance zvukom, te nakon prvih iskustava s tom glazbom počinje se sve više zanimat za nju, što je na kraju dovelo do izvrsnog progressive house izdanja „Bullfighting" i  „The Phraze" koje svakako treba poslušati.
 
Dino B. (Dino Brlečić) jedan od rijetkih hrvata rođenih u Bombayu koji nakon završetka osnovne glazbene škole za gitaru pokreće razno razne bendove u kojima svira gitaru i bubnjeve. Međutim uskoro dolazi do saznanja da je elektronska glazba ono što ga fascinira. Što je na kraju, nakon godina rada i truda, dovelo do njegovog prvog izdanja „Alien Hunt" i „Deaf Producer" koji spadaju u domenu electro house-a.

Ukoliko radite dobru house glazbu slobodno pošaljite radove na ewanmusic@gmail.com
ili adresu

Ewanmusic
Baburićina 10
10000
Novi Zagreb
www.myspace.com/ewanspace

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk