Skip to main content

Example i Klaxons spremaju zajedničku traku

Example, britanski pjevač, tekstopisac i rapper čije produkcije nerijetko plove electro-house, UK garage, DnB, dubstep, acid house, pa i trance dionicama objavio je da snima novu glazbu sa Klaxons-ima.

Piše: 


Vijest o suradnji objavljena je jučer na njegovom Twitteru, gdje je diskutirao o glazbi koju zajedno stvaraju. Prema informacijama koje stižu sa Twittera, Example sprema "rave" uradak inspiriran slikom u nastavku. Example je potvrdio svoj dolazak na ovogodišnji Ultra Europe u Splitu.

Njegov novi studijski album trebao bi izaći krajem ove godine, dok Klaxonsi kojeg ovoga ljeta nastupaju na hvarskom festivalu FOR, svoj treći studijski album "Love Frequency" izbacuju 2. lipnja.
{youtube}CLXt3yh2g0s{/youtube}

Sniman je preko 3 godine u suradnji sa James Murphyem iz LCD Soundsystema, Tom Rowlandsom iz The Chemical Brothersa, Erol Alkanom i elektro dvojcem Gorgon Cityem. Govoreći o novom albumu, basist Jamie Reynolds je rekao: "Stigli smo. Prva dva albuma smo pokušali poletjeti, a ovaj treći letimo". Album je prema njegovim riječima i klasičan i euforičan jer spaja elektroniku sa pop glazbom.
{youtube}LgUJzFjT22I{/youtube}

disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2