Skip to main content
  • 2.03.2007.

Exit dovodi Red Hot Chili Peppers u Srbiju 26. lipnja

Jedan od najvećih suvremenih rock bendova Red Hot Chili Peppers nastupiti će 26. lipnja u Inđiji na GREEN FEST festivalu koji organizuju EXIT i svjetska koncertna agencija Live Nation zajedno sa pivarom Carlsberg. Biti će to jedini nastup RHCP u ovom dijelu Europe ove godine, a pored Srbije tokom europske turneje nastupiti će još i u Francuskoj, Nemačkoj, Poljskoj, Italiji i Španjolskoj.

Piše: 

Prošlogodišnji album RHCP „Stadium Arcadium“ prodan je u više od šest i po miljuna primjeraka. Prema anketama sa prethodnih EXIT festivala, kao i prema nedavnoj anketi Kontra magazina „Na EXITu bih voleo da vidim“, Red Hot Chili Peppers je i najpopularniji i najtraženiji strani bend u Srbiji.

Koncert u Inđiji je prije 7 dana najavljen i na službenoj internet stranici benda.

Na jednodnevnom GREEN FEST festivalu 26. lipnja nastupiti će još i Kasabian, Kiril, Edo Maajka i Ritam Nereda.

Ulaznice za GREEN FEST festival biće u prodaji od 4. ožujka i moći ćete ih kupiti preko ove dvije internet adrese:

www.exitfest.org

Info-centar radi svakog radnog dana od 9 do 17 sati. Telefon Info-centra je +381 21 475 42 22, a elektronska adresa info@exitservices.co.yu info@exitservices.co.yu .

www.ticketline.co.yu

Karte ćete također moći kupiti na prodajnim mjestima kompanije Ticketline, kao i da ih naručite preko Ticketline telefona 011 20 30 570.

Oni koji već imaju kupljene ulaznice za EXIT 07 moći će ulaznicu za GREEN FEST kupiti po najpovoljnijoj cijeni i RHCP gledaju za samo 1590 dinara! Ulaznice po ovoj cijeni biti će moguće kupiti isključivo na www.exitfest.org.

Najbržih 15 000 kupaca moći će kupiti ulaznice po cijeni od 1990 dinara.

Cijena ulaznice u redovnoj prodaji je 2790 dinara.

Cijena ulaznice na dan GREEN FEST festivala biti će 3990 dinara.

Najveći broj ulaznica biti će pušten u prodaju u Srbiji, ali je određen i kontigent za posjetitelje iz zemalja regije, a određeni broj karata distribuirati će sam bend preko svog fan kluba.

Osim Peppersa, atraktivnost Green Festa svojim će nastupom uvećati i Kasabian, britpop indie rok bend, kao i ovdašnjoj publici dobro poznata imena: Kiril, Edo Maajka i Ritam nereda.

Izvor: kontra.org.yu

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk