Skip to main content
  • 23.04.2008.

EXIT MUSIC – Želiš nastupati na Exitu?

EXIT Festival i ove godine otvara vrata za sve zainteresirane solo izvođače, bendove i DJ-e iz cijelog svijeta, bez obzira na glazbeni stil. Ovo je prilika za izvođače da prikažu svoj rad i umjetnost na nekoj od festivalskih pozornica te putem Interneta u okviru novog EXIT Music portala. Prijava je besplatna, a rok za prijavu je 20. svibanj 2008.

Piše: 

Petoročlani žiri, izabrat će 20 izvođača koji će nastupiti na nekoj od festivalskih pozornica, dok će se posetitelji sitea odlučiti za svoja četiri favorita.

EXIT Music je online prostor koji će poslužiti svim bendovima koji žele nastupiti na Exit festivalu da se predstave, kreiraju svoju stranicu, postave na nju fotografije benda, biografiju, najave nastupa i svoje audio i video snimke. Exit Music bit će ne samo način da konkurirate za nastup na Exitu, već i vaš put k većem broju ljudi koji još nisu imali priliku vas čuti.

Izvođača koji žele nastupiti na Exitu uvijek je više od broja koji predviđa četvorodnevni line-up, a između dva festivala prođe dosta vremena bez puno vijesti o aktivnostima brojnih izvođača i DJ-a koji se prijave na naš natječaj. Exit Music portal postat će mjesto na kojem će se tijekom čitave godine izvođači moći da oglašavajti, postavljati vijesti o svojim nastupima, informirati sebe i druge o aktivnostima koje imaju tokom čitave godine.

Sve informacije potražite na https://music.myexit.org/

 
EXIT 08: 10 – 13. srpnja 2008.

Četverodnevne ulaznice za EXIT 08 po cijeni od 474 kn mogu se kupiti u Kinu Europa (Zagreb), Dallas Music Shopu Zagreb, Dallas Music Shopu Rijeka, Dallas Music Shopu Split i V.O.O.D.O.O. Undergroundu u Osijeku. Osim ulaznica u ponudi su i paket (4-dnevna ulaznica, prijevoz i kamp) po 620 kn te kamp (uz prethodno kupljenu ulaznicu) po 146 kn.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sea star mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sea star desk