Skip to main content
  • Sicko Disko
  • 9.03.2012.

Exit promo party u Zagrebu

Exit festival i Sicko Disko ponovno jašu zajedno. Na Exit festival promo party 17. ožujka u Sirup dolaze gosti iz susjedstva.

Naslovna foto

Sicko Disko

Uz Exit u goste dolazi novosadska Elektrana, predvođena s 3 DJa, koja na Exitu već godinama ima svoj Elektrana stage gdje ugošćuje razne strane i domaće DJe i live actove. Ako niste znali Elektrana je pretežito elektro kolektiv nastao 2005. godine kao odgovor na nabujalu domaću i regionalnu muzičku scenu i želju da te bendove i DJe predstavi publici, međusobno ih upozna i umreži. Od tada Elektrana je uz bezbroj padova i uspona prerasla u posebnu etiketu koja je pod svoj kišobran uspjela spojiti različite poglede na svijet elektronske muzike i prerasti u prepoznatljiv kvalitet programa koje stvara. Sve do nedavno djelovala je i kao internet radio na kojem su svoje emisije imali brojni DJi uključujući i neke naše.

Elektrana floor, na kojem će ordinirati Ninja Boy, Mr. Cash i Dead Trash Superstar, će biti zadužen za nešto mekšu glazbu tako da ćete moći čuti nu disco, electro, house te disco i italo disco, dok će na gornjem Sicko Disko flooru, uz rezidenta Marmata nešto tvrđe, ali isto vrlo plesne, zvukove stvarati već publici poznati i omiljeni zagrebački dečki Jan Frensin i Mixel. Ulaznica 30kn.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2