Skip to main content
  • alt
  • 30.09.2014.

F Club pomaže rejveru Borisu Lovriću

Što Vam je prvo na pameti kada trljate ruke i promišljate gdje ćete sa ekipom noćas zapaliti podij i uživati u potocima dobrih betova? Vjerojatno samo želite odplesati stres i ne misliti na išta na jednu noć dok vas ritam nosi. Humanitarne konotacije zasigurno nisu prva asocijacija na subotnji izlazak.

Piše: 

No ove biste mogli protresti rutinu i svoju plesnu energiju, dobre želje i 20ak kuna usmjeriti tamo gdje će one doista pomoći. Zagrebački F-Club će Vas počastiti slasnim glazbenim repertoarom u zamjenu za pomoć i pozitivne vibracije. Radi se o partiju posebno organiziranom kako bi se prikupila sredstva za nužno terapijsko liječenje Borisa Lovrića u Krapinskim Toplicama, velikog prijatelja kluba i elektroničke glazbe, koji se od tragične automobilske nesreće na Božić 2013. bori da vrati svoj stari život.

alt

Ovo je drugi party kojim Borisovi prijatelji pokušavaju pomoći u nadi da će se jednom ponovo pojaviti s njima u klubu i iza pulta će u tu svrhu svoju ekspertizu podijeliti s Vama Fabian Jakopetz, Leon B, Kiki Militantna, DJ Branos, Matya, Lupus Btj, Tin Koraš poznat i kao Sin te Zulum od 23 sata nadalje. 
 
Boris je, nakon što je izgubio kontrolu nad vozilom u Donjim Meljanima. ipak dao svojoj obitelji Božićno čudo i preživio ono što se naizgled nije moglo preživjeti. No, financijski iscrpljena, njegova obitelj moli za pomoć. Svaka ljubazna gesta je dobrodošla i pomoći će pogurati Borisa korak dalje u dugotrajnom oporavku.

alt

Ako ste odlućili čitav dan posvetiti ovoj plemenitoj svrsi i nakon izlaska u subotu ne znate kuda da krenete, a kući vam se još ne ide, neka vas cipele lutalice povedu do F-Cluba i u te sitne sate 4. listopada pozdravite zoru s nama od 6 ujutro gdje će samo za vaš gušt zajedno s pticama s vama biti budni i nastaviti jahati val vikend avanture Kiki Militantna i Lupus Btj.

sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2