Skip to main content
  • 16.11.2021.

Fabio & Grooverider izvode -A History of Drum & Bass- sa The Outlook Orchestra

Otkako su Outlook festival i Southbank Center prvi put surađivali 2017., The Outlook Orchestra je napredovao, uzimajući legendarne pjesme iz undergrounda i oživljavajući ih na način na koji ih nikada prije niste čuli!

Piše: 


U sljedećem poglavlju kumovi scene Fabio & Grooverider će se pridružiti The Outlook Orchestra u londonskom Southbank Centru kako bi predstavili posebnu partituru koja slavi povijest junglea i drum & bassa, uključujući neke od najutjecajnijih i najomiljenijih pjesama.

Vjerojatno jedno od najlegendarnijih partnerstava u glazbi, Fabio & Grooverider ostaju na čelu scene koju su pomogli izgraditi, zagovarajući sada globalne zvukove junglea bassa i šire. Mnogo je onih koji će posvjedočiti o utjecaj Fabio & Grooveridera na scenu, a malo koji bi mogli predstaviti povijest junglea i drum & bassa na ovaj način.

Od svog osnivanja 2017., 'Outlook Orchestra' izrastao je u vlastitu snagu, surađujući s prvacima u kulturi sound systema iz cijelog svijeta i nastojeći potaknuti scenu naprijed na nove i uzbudljive načine. Usko surađujući sa imenima kao što su David Rodigan i Mala, orkestar je predstavio nezaboravne izvedbe bezvremenskih klasika, na način koji nikada prije niste čuli.

Pod vodstvom BASCA nagrađivanog skladatelja Tommyja Evansa, Outlook Orchestra čine svjetski poznati glazbenici i umjetnici kao što su Congo Natty, Loyle Carner, Newham Generals, Dawn Penn, Pharoahe Monch i mnogi drugi.

Koncert će biti održan 29. siječnja 2022. u Londonu, a ulaznice su dostupne ovdje.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2