Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Skip to main content
  • andrologic

Fabric of Dreams donosi Heaven boat & party koncept iz Zadra na Dugi otok

Glazbeno putovanje prema raju zakazano je za početak srpnja

Piše: 

Naslovna foto

andrologic

 

Zadarski umjetnik Andrej Božić poznatiji kao Andrologic i Fabric of Dreams priprema novi projekt. U petak 7. srpnja na rasporedu je Andrologic aka Fabric of Dreams presents HEAVEN na Dugom otoku u Tutta forza klubu smještenom u mjestu Sali. Uz domaćina Andrologica također poznatog i kao Fabric of Dreams svira Leteći Holandez.

Polazak na rajsku destinaciju je 7. srpnja u 20 sati sa zadarske rive s brodom Arbiana na kojem će partijanere zagrijavati ritmovi Letećeg Holandeza. Dolazak broda na vez na Dugi otok je između 21 i 30 te 22 sata, iza čega slijedi transport partijanera do Tutta forza kluba gdje se zabava nastavlja do zore u unutrašnjem i vanjskom dijelu kluba s ekskluzivnim setom Andrologica aka Fabric of Dreamsa. Povratak prema Zadru je oko 6 sati uz after party na brodu.

Andrej Božić aktivan je na sceni više od desetljeća pod imenom Andrologic, krajem prošle godine predstavlja svoj novi projekt Fabric of Dreams s kojim predstavlja fuziju techno glazbe i njenog pokreta te se temelji na tvrđem zvuku.

Leteći Holandez je zadarskoj publici dobro poznati DJ. Dugi niz godina aktivan je na sceni, poznat je po skupljanju i puštanju gramofonskih ploča te je osnivač Ritmike.

Ulaznice su dostupne u pretprodaji u Caffe bar Kult po cijeni od 10€.

FB EVENT: Andrologic aka Fabric of Dreams presents HEAVEN

sonus 1
Vezani članci
U režiji Shahbano Farid, najnoviji film Resident Advisora nudi uvid u DIY korijene kulture noćnog života u Pakistanu.
brejcha 1
U režiji Shahbano Farid, najnoviji film Resident Advisora nudi uvid u DIY korijene kulture noćnog života u Pakistanu.
john digweed 2