Baner

Fabric slavi 20. rođendan sa 20 partya i gomilom noviteta

Četvrtak, 17 Siječanj 2019

Proteklih dana uzburkala se scena nakon što je fabric deaktivirao svoju web stranicu, društvene mreže i prebrisao tablu sa imenom kluba na ulazu.


Čini se da je to kako smo i pisali bila marketinška fora uoči velike objave povodom 20. rođendana kultnog kluba. Tako je danas na webu oko 11h osvanuo potpuno novi vizualni identitet sa najavom jubilarne proslave.Od siječnja do travnja u prvoj fazi proslave 20. rođendana klub će imati 6 specijalnih gostovanja. 27. siječnja sprema se produženi set Lee Burridgea, dok 24. veljače Bonobo vrti 4 sata; 24. ožujka na redu je desetosatni set dvojca Tale of Us, a 7. travnja brend FUSE sprema 12 sati zabave. 18. istog mjeseca John Digweed priprema cjelonoćni set, a ovaj sjajan serijal završit će dnevnim partijem The Martinez Brothersa 28.04.Tijekom godine bit će objavljeno još 14 partya, a fabric će na ljeto biti i dio dvije londonske festivalske priče, dok su sklopili i partnerstvo sa Ricardom Villalobosom oko sudjelovanja na OFF Weeku u Barceloni. Fabric uz to najavljuje i pojačanja svojih rezident DJ-a. Tako uz renomirane i dugogodišnje kućne DJ-e Craig Richardsa i Terry Francisa, uzeli su još dvoje iz Londona za koje tvrde da su trenutno najbolji - Anna Wall i Bobby.
 


Njihove renomirane fabric i fabriclive kompilacije ove godine dobit će osvježenje pa će se zvati fabric pres., a prvi koji će miksati je Bonobo. Klub se na svojim stranicama želi zahvaliti svima koji su bili dio plesnog putovanja ove institucije od 1999. do danas.

Fabric slavi 20. rođendan sa 20 partya i gomilom noviteta