Skip to main content
  • 18.02.2009.

Faithless ft Cass – Music Matters (Rmx Axwell, Pete Heller, Mark Knight, Rollo & Sister Bliss)

U današnje vrijeme teško ja naći mnogo etiketa na elektronskoj sceni u kojima još uvijek pobjeđuje ljubav prema glazbi umjesto želje za novcem i tržišnom premoći. Jedna od takvih u kojoj ljubav pobjeđuje zove se Toolroom Records . Ova kuća danas je odgovorna za objave mnogih klupskih himni, a sada su došli do svog 100. izdanja. Toolroom će za svoje jubilarno 100. izdanje objaviti remix singlea "Music Matters" od legendarnog Faithlessa čija suradnja je u ovoj pjesmi bila s vokalom Cass Fox.

Piše: 

Toolroom RecordsZa ovaj jubilej pozvani su najbolji remixeri da odrade svoj posao kako treba. Axwell, Pete Heller, Rollo & Sister Bliss, te vođa Toolrooma – Mark Knight remixirali su ovaj uradak, a službeni omot singlea dizajnirao je Goldie. Iz Toolrooma je stigao brz komentar: "Izuzetno smo ponosni što za naš jubilej imamo Faithlessovo izdanje. Nakon 6 godina rada pokazali smo znatan napredak. Za nas "Music Matters" odlično pokazuje koliko vrijedimo, a suradnja s ovim remixerima te Goldiem kao dizajnerom zaokružuju ovo izdanje na najbolji mogući način".

Toolroom Records je prvo započeo kao projekt Mark Knighta koji je promovirao njegov rad, a kasnije se razvio u nezavisnu etiketu za nove i nadolazeće umjetnike. Svojim upornim radom i pogledom prema naprijed prešli su olako preko krize koja je zahvatila vodeće svjetske kuće i zasjeli na tron. Do sada su za njih između ostaloga izdavali Dave Spoon, Dubfire (Roadkill), Fedde Le Grand (Just Trippin), a remix Garnierovog uratka "Man With The Red Face" od Mark Knighta i Funkagende također je izašao za ovaj label.

Mark KnightOvaj single paket izaći će 6. travnja. Prvi uradak je remix Mark Knighta koji je ekskluzivno emitiran na Radiu 1 i emisiji Pete Tonga. Radi se o čistom tech-houseu s bass linijom koja nas vozi tijekom čitave izvedbe. Ovo je dio koji Mark sa sigurnošću najbolje radi. Axwell je u svom remixu ubacio dizalice i dosta ubrzao radnju nego njegov prethodnik. Puno vokala, klavirskih melodija i baš ono Axwellovski za špicu na partiju.

Pete Heller se odlučio za deep house remix s magičnom pozadinskom bass linijom koja stvara izuzetan rano-jutarnji underground soundom. Istinski doživljaj za dušu i tijelo. Rollo & Sister Bliss složili su remix u deep i pomalo uspavanim tonovima s Cassovim vokalima. Sjajne orkestralne dionice s obiljem bass linija perfektno se protežu ovim remixom koji bi se po našem stajalištu moga svirati na warm-up-u ali i after partiju.

{snippet 1}

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2