Skip to main content
  • 10.10.2006.

Faithless presents To All New Arrivals

Trojac u sastavu Maxi Jazz, Sister Bliss i Rollo, inače poznatiji pod nazivom Faithless najavio je izdavanje novog albuma koji nosi naziv 'To All New Arrivals'. Faithless je okupljen 1995. godine oko Rolloa Armstronga, jednog od prvih promotora house kulture u Engleskoj.

Piše: 

Novi album koji bi službeno trebao biti objavljen 27. studenog ove godine dolazi nakon uspješnice 'No Roots', na kojem su se našli hitovi 'Mass Destruction', 'I Want More' i 'Miss U Less, See U More'. Grupa će pjesmu 'Bombs', prvi singl sa ovog albuma objaviti 23. listopada kada bi se trebao pojaviti na svim internet mp3 servisima.
 Neobičnu dance skupinu čine i Sister Bliss, jedna od najuspješnijih i najcjenjenijih ženskih DJ-a te kao treći član karizmatični reper Maxi Jazz kojeg smo nedavno mogli čuti u skladbi Dance4Life, izdanoj u suradnji sa nizozemskom trance ikonom – DJ Tiëstom. Kao najveći hitovi grupe ističu se skladbe 'Insomnia' i 'We Come 1'.

Izvor: www.brija.com

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk