Skip to main content
  • 7.02.2018.

Familija iznova groova uz tech house Steffena Deuxa!

Znaš već kako to ide. Sama činjenica da će život donijeti nasumične ljude i priče koji ostaju do kraja jest način na koji se svemir ispričava za familije.

Piše: 

No krvna spona, u idealnom slučaju, kroz grane obiteljskog stabla šalje vibru ljubavi i podrške – onih koji te vole i kada si nevoljiv i nemoguć jer razumiju i jer si njihov i oni su tvoji. Od centralnog nukleusa najuže obitelji s kojime život maloga tebe počinje, pa preko rasta i godova odraslosti, gdje se pojam familije širi kao krugovi na vodi kako bi uključio sve one koji ne bježe kad određene supstance udare svekolike ventilatore, fundamentalni orijentir ostaje ljubav. I da, voliš čak i kada ne razumiješ i tek tada najčešće. No sasvim sjajno jest kada tvoja familija ima inklinaciju spram groova i dovoljno ljubavi na lageru da taj groove prelijeva u zajednicu i umjesto genetskih alela i slova zakona povezuje emocijom, glazbom i užitkom.

[FB EVENT]

Ovo čini tvoj, moj, naš i svačiji, s onom iskrom nemira zapaljenoj u Ahilovoj tetivi, Family Grooves koji 17. veljače okida novu etapu do 6 ujutro. Domaćini, tata Family Groovesa, Silvio Hrabar i splitski Tyson, tako postavljaju kulisu za gosta pristiglog s 8bit Recordsa i Knee Deep in Sound-a, Steffena Deuxa. Ovaj do koljena u zvuku bog iz stroja kao svoju mašineriju izbora uzima pulteve i miksete. Juda je možda biblijski kroz eone dobio lošu reputaciju cinkera no ispod krošnje njegova drva Split egzorcira ove konotacije kapljama s čela i leđima mokrim od beata.

Steffen je tako relativno novo ime u arteriji elektroničkog srca, a koronarne epizode započinju 2010. prvom rezidencijom u Loft Club Ludwigshafen gdje je svoj recept tech housea proširio Mannheimom. Specifičnu žicu gotovo magične sposobnosti pronalaženje točno one trake koju nisi ni znao da trebaš u 3 ujutro odmah su prepoznali i Time Warp kao i kružnice domaćeg nam glasnog Sonusa, da bi 2016. u iskustvu upisala dovoljno inputa da stvori vlastiti kvalitetni output na spomenutim 8Bitu i Knee Deep in Soundu kao i, sasvim za doba ekstremne lune prikladnog, Do Not Sleep Recordsa.

U lajtmotivu obiteljske kakofonije jedino je prikladno da upravo gospodin Deux nerijetko za pult u b2b varijanti leđa oslanja na svoga brata Nicka Curlyea. Vjekovima stara debata o teomahijskim borbama prevlasti prirode ili indoktrinacije konkretnim kulturnim konstelacijama u kojima si rođen ovdje dobiva jednaku pobjedu za genetski bazen kao i rane formativne godine koje rezultiraju identičnom ljubavi spram glazbe.

No tvoje je da se spakiraš aka stegneš žnjire i uhvatiš nekoga pod ruku i manifestiraš se pred vratima Judina Drveta 17. uveče, gdje na ulazu plaćaš osamdeset novaca ili pak, ako si više naklonjen pretprodaji, grabiš svoj upad za 60kn na lokacijama Galerija Food-a, Academia Cluba Ghetto, Matonija i Negro bara.

Totalni P.S. Rezerviraj si dakako 14. travnja ( također poznat kao "točno dva mjeseca nakon što Valentinovo nije prošlo ni blizu onome kako si planirao") kako bi zajedno s Family Grooves ekipom proslavio 5 godina floor evolucija, no o tome više kada travanj sjedne na kalendare.

Eto, idi pa vidi, a dok ne vidiš poslušaj intro za zagrijavanje niže. Enjoy!
{youtube}VGeYNHNoXs4{/youtube}
{youtube}Tqpd2ELnggs{/youtube}

 

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2