Skip to main content
  • family grooves
  • 20.03.2013.

Family Grooves izrastao u digitalnu etiketu

Izabela i Silvio Hrabar iz Trogira prije par mjeseci predstavili su nam svoj projekt Family Grooves, koji je do danas izrastao u digitalnu etiketu.

Piše: 

Naslovna foto

family grooves


Ne ograničavaju se na određeni stil pa će produkcije biti funky, groovy house, tech-house, techno i nu funk. Za sada je poznato da će na FG izdavati kako sami osnivači tako i Stefan Lazarević, Biella & Astrall, Alex Marcu, Groove Bugs i No Government, no i brojni drugi producenti čija imena će biti poznata uskoro.

Stefan Lazarević iz Srbije koji je DJ karijeru počeo sa 15 godina, a producentsku 2008/09. surađuje s brojnim etiketama i producentima. Radovi su mu dosta melodični s ludim ritmom, bas linijama, a sve to začinjeno lijepim vokalima.

Biella & Astrall su producentski dvojac iz Šibenika o kojima smo već mnogo pisali. Osim što je Richie Hawtin vrtio njihovu traku, radili su i remix jednog hita Miše Kovača. Radovi su im u tech-house stilu.

Alex Marcu stiže iz Rumunjske te se produkcijom počeo baviti 2004.g. Do sada je pobrao support od Marca Carole, Richie Hawtina i Luciana dovoljno govori u kakvom stilu producira.

Groove Bugs dvojac nastao je udruživanjem Martyn Doxa i Freakya. Dolaze iz Metkovića te su poznati kao promotori chicago jack house glazbe.

No Government čine Andy i Erga iz Mostara koji kombiniraju tech-house sa tribal groove-om. Ponekad ima tu i segmenata progressivea što njihovim produkcijama daje svježinu i pumpanje.

Prvo izdanje "The Bells Ringing" EP potpisuje mostarski dvojac No Government, a moći će se kupiti od 10. travnja preko Beatporta. Slijede Biella & Astrall sa EP-om "What Soul Ever", dok treći release "Broken Trust" EP radi Alex Marcu iz Rumunjske. U nastavku poslušajte neke od nadolazećih izdanja.

sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2