Skip to main content
  • alt
  • 13.06.2014.

Fatboy Slim stiže u Hrvatsku

U Hrvatsku opet stiže velikan elektronske plesne glazbe i utemeljitelj big beata, majstor koji je s jednim setom na brightonskoj plaži rasplesao četvrt milijuna partijanera – Fatboy Slim.

 
Norman Cook a.k.a. Fatboy Slim (“Rockafeller Skank”, “Right Here, Right Now”, “Praise You”, “Gangster Trippin'”, “Weapon of Choice”), osvajao je ljestvice još s Housemartinsima (“Caravan of Love”), Beats International (“Dub Be Good To Me”), Freak Power (“Turn On, Tune In and Cop out”), The Mighty Dub Katz (“Magic Carpet Ride”) i kao Pizzaman (“Trippin’ on Sunshine”).  Potpisao je i nezaboravne remikseve “Brimful of Asha” (Cornershop), “I See You Baby” (Groove Armada) i “Body Movin'” (Beastie Boys), te nezaboravan bootleg “Satisfaction” (Rolling Stones),  ali i mnoge druge. 
{youtube}so9DBHCo64Q{/youtube}
 
Fatboy Slim dolazi 5. srpnja u diskoteku Byblos u Poreču na vrhuncu nogometne groznice, na krilima velike partijanerske himne “Eat, Sleep, Rave, Repeat”, s novim DJ miksom “Bem Brazil” i direktno sa brazilske turneje. Pridružite se Normanu i karnevalskoj groznici u stilu njegovih epskih nastupa u seriji Big Beach Boutique.  Diskoteka Byblos priređuje i dva uvodna partyja kao zagrijavanje za Fatboy Slima, a to su 26. lipnja La Fiesta i 28. lipnja nastup producentskog dvojca PlayOne. Ljeto ne bi moglo biti drugačije bez glamura i ekskluzivnih nastupa rezidentnih DJ-a s najpoznatijeg kluba na svijetu Pache. 
{youtube}4ULVQOneeZE{/youtube}
 
Sve u svemu, bit će to sjajan uvod za gostovanje velikana elektronske glazbe, Fatboy Slima, koji gostuje 5. srpnja. Ulaznice u pretprodaji možete kupiti po cijeni od 190 kuna preko sustava Eventim.
 
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2