Skip to main content
  • 26.07.2020.

Fatboy Slim traži hitnu podršku Vlade u kampanji #LetUsDance

Fatboy Slim predvodi kampanju #LetUsDance u kojoj poziva britansku Vladu da pruži jaču podršku noćnim klubovima

Piše: 


Neka od najvećih imena britanske plesne glazbe okupili su se kako bi pokrenuli novu kampanju, pozivajući Vladu da pruži svoju podršku industriji.

Fatboy Slim, Pete Tong i Norman Jay OBE su se uključili u inicijativu #LetUsDance i zatražili hitnu podršku noćnim klubovima i event industriji.

"Za glazbentu i event  industriju je ovo vrlo zabrinjavajuće doba" piše Standard.co.uk

Iako je vlada nedavno najavila paket podrške u iznosu od 1,57 milijardi funti za britanski sektor umjetnosti i kulture, no još uvijek nije jasno podržavaju ulaze li u taj paket i noćni klubovi, elektronička događanja i festivali.

Sada su, imena poput Andyja C, Cariboua, Daniela Averyja, Four Teta, Irvine Welsha, Massive Attacka, Normana Jaya OBE-a, Ronija Sizea i Thom Yorkea, također podržali kampanju i pozvali na podršku.

Dok neki  počinju organizirati događaje uz mjere fizičke udaljenosti, nemoguće je da se velika većina mjesta i festivala otvori uz primjenu Covid propisa. Većina neće vjerovatno održati evente u doglednoj budućnosti, a smanjeni kapaciteti dramatično će utjecati na dohodak.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2