Skip to main content
  • Felix Da Housecat
  • 11.02.2008.

Felix Da Housecat mixa Global Underground 034!

„Forefather of Chicago House Scene“ kako ga obično nazivaju ili Felix Da Housecat dobio je priliku od strane izdavačke kuće Global Underground mixati njihovu kompilaciju GU 034. Izlazak ove kompilacije predviđen je za svibanj. Koliko će diskova uključivati izdanje, koji stil i produkcije će Felix koristiti još uvijek nam nije poznato. Posljednje mix izdanje u […]

Piše: 

Naslovna foto

Felix Da Housecat

„Forefather of Chicago House Scene“ kako ga obično nazivaju ili Felix Da Housecat dobio je priliku od strane izdavačke kuće Global Underground mixati njihovu kompilaciju GU 034. Izlazak ove kompilacije predviđen je za svibanj. Koliko će diskova uključivati izdanje, koji stil i produkcije će Felix koristiti još uvijek nam nije poznato. Posljednje mix izdanje u ovoj seriji iz Global Undergrounda bilo je 033 kojeg potpisuju Layo & Bushwacka.

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop