Baner
Image

Festival dekoracija i trance glazbe - Future Nature u Puli

Utorak, 19 Lipanj 2007
I taman kad smo pomislili da lijepu nasu ove sezone nece posjetiti festivalski duh elektronske (preciznije trance) muzike, istarska vesela ekipa pod alijasom "AVS Marsroom" obasjat ce tlo jednim "zrakom sunca" vise. Naime, radi se o festivalu dekoracija, radionica i trance muzike pod nazivom "Future Nature festival" i to predstavljen u vecem izdanju, novom epizodom.

Nije suvišno znati da AVU "Mars Room" postoji duži niz godina i da se bavi promocijom svih oblika audiovizualnih umjetnosti  povezanih s psihodeličnom trance kulturom. Nije suvišno znati ni da je osnovni cilj članova udruge promovirati neafirmirane mlade svjetske i domaće DJ-eve i dekoratere s psytrance scene, a nije suvišno znati ni da sve mora biti i da jest usklađeno s ljepotom i zakonima prirode. Ukazavsi im svo povjerenje neki od nas vec pocinju obavljati posljednje pripreme za visednevno kampiranje u prirodi uz zvuke tracea, hrpe predivnih dekoracija, po cemu su Mushroomsi daleko najpoznatiji kao i uz predivno drustvo iz razlicitih krajeva Balkana i Europe, sastavljeno od, muzicara, umjetnika, zonglera, pleasca do posve najveseliih konzumatora muzike s titulom posjetilaca.

Pocetak festivala je planiran za 09.07. kako bi se u kampu lagano ljudi mogli smjestiti i sacekati zvanicno otvaranje. Sutradna, 10.07. pocinju Radionice / Workshops ciji bi raspored odprilike izgledao ovako:

Radionice / Workshops

Od 10. do 12. srpnja 2007. (utorak - četvrtak) od 17 do 19 sati. From 10th-12th july 2007 (tuesday - thursday) from 5pm to 07pm
Najave za sudjelovanje u radionicama šaljite na e-mail :If you wish to participate please send e-mail request to Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
•RADIONICA MIKSANJA BEAT TO BEAT / MIXING BEAT TO BEAT WORKSHOP
•RADIONICE ŽONGLIRANJA / JUNGGLING WORKSHOP
•RADIONICE VIZUALIZACIJE / VISUAL WORKSHOP
•RADIONICA TAI CHI-a / TAI CHI WORKSHOP
•RADIONICA IZRADE DEKORATIVNIH ELEMENATA  / DECORATION WORKSHOP
Od 12. do 15. srpnja 2007. (četvrtak - subota) od 09 do 11h.From 12th-15th july 2007 (thursday - sathurday) from 9am till 11am.
•PC HOME STUDIO  (info: www.armazonex.tk)

Mogli ste primjetiti da se na ovom festivalu nude mogucnosti prijave svih zainteresiranih za ucestvovanje u radu na izlozbama i uopce radionicama, gdje bi mogli se prikljuciti obucavanju u raznim djelatnostima koje tim raspolozivo nudi, pa cak i izloziti sopstvene uradke na izlozbama ciji bi raspored glasio:
 Izložbe / Exhibitions
Tijekom festivala, točnije muzičkog dijela programa, (od 12 do 15. srpnja, od 16 do 22 sata) svoje vrijeme moći ćete upotpuniti i posjetom raznim izložbama u organizaciji prijatelja i članova AVU "Mars Room".  During the musical part of the festival between 12th-15th 07 from 4pm to 10pm you can spend some time visiting various exhibitions, organized by the members and friends of AVS "Mars Room".

Muzicki dio festivala je planiran da pocne 12.07. i od tog momenta svi prisutni imace prilike uzivati u zvucima kako stranih tak i domacih (balkanskih) artista na glavnom i chill floor-u. Sasvim odgovarajuci i interesantni muzicki line up ce biti znak, na prvom mjestu prijateljstva jedne muzicke balkanske zajednice, pa tek onda muzika uz koju se plese. Da se i sami uvjerite u njegovu impozantnost, dostavljam vam i raspored programa za taj dio:

LINE UP:
MAIN FLOOR:


Live act:
Digital Number (Ultra Groove records) – Serbia
Pion [Ultra Groove rec, Spiral Trax] - Serbia
Shuma (P.o.r.n. records / Beef records) – Croatia
Parrket (Tribal Vision / Pukka musica) – Croatia
Liquid Flow and Vox (Soundmute.org / Metapsychic rec / Shivlink rec.) – Croatia

Dj set:
Mikadho (Chaishop / Cosmicleaf / Y.S.E. / Spintwist rec.) – Germany
Baba D.. (Glowing Flame Records) – Belgium
Buca (Ultra Groove rec. / Xperiment) – Serbia
Kanc cover aka Opsy (Soundmute.org / Divinebalance rec. / Ultiva rec.) - Serbia
Liquid flow (Soundmute.org / Metapsychic rec. / Shivlink rec.) – Croatia
Vox (Soundmute.org / Metapsychic rec) - Croatia
Ganesh (Submedia) –Croatia
Sekkt (Tribalizer) – Croatia
Njax (Tribalizer) –Croatia
Val Vashar (Ministarstvo Psihodelije) – Croatia
Ratko (Ministarstvo Psihodelije) – Croatia
3TT (Regeneration) - Croatia
Psyborg (Metamedia) – Croatia
Toofar (Armazonex family) –Croatia
Alen (Marsroom) – Croatia
Nesho (Marsroom) – Croatia
Sale (Marsroom) – Croatia
Tommy Wonder (Spirit of the moon) – Slovenia
Stole (Ultra Groove records) – Serbia


CHILL OUT / FREE STYLE FLOOR:

Live act:
Toovar (Armazonex family) – Croatia

Dj set:
Mikadho (Chaishop / Cosmicleaf / Y.S.E. / Spintwist rec.) – Germany
Buca (Ultra Groove rec. / Xperiment) – Serbia
Kanc cover (Soundmute.org / Cosmicleaf rec.) - Serbia
Hip (P.o.r.n. records / Beef records) – Croatia
Dovla (Sofa beats) – Croatia
Ganesh (Submedia) – Croatia
Val Vashar (Ministarstvo Psihodelije) – Croatia
Ratko (Ministarstvo Psihodelije) – Croatia
Robi (Marsroom) – Croatia
Teo (Marsroom) – Croatia
Rajko (Marsroom) – Croatia
Teddy-Lee (Marsroom) – Croatia
Nesho (Marsroom) – Croatia
Alen (Marsroom) – Croatia
Sale (Marsroom) – Croatia
Mamadelik (Armazonex family) – Croatia

Visuals:
Simplevisuals(Marsroom) – Croatia
Tetadelika(Armazonex family) – Croatia

Decorations:
Marsroom – Croatia
Armazonex family - Croatia

Naravno na svemu ovome vlada jako pristupacna cjena karte kako jednodnevne tako i cjelokupnog paketa:
Cijena karte / Tickets:
Četvrtak / Thursday: 30kn
Petak / Friday: 60kn
Subota / Sathurday: 60kn
3 dana / 3 days ticket price: 150kn

Lokacija / Location
Na kraju svega ostala sam vam duzna saopstiti i rajsko mjesto gdje ce se festival odrzati a i prilozicu vam neke fotkice kako bi priblizili vizuelni dozivljaj a vi ga vasim dolaskom kompleno upotpunili. Dakle, udaljena samo nekoliko kilometara od središta grada Pule, bivša vojarna Monumenti ovo će ljeto, kao i ostala, nadamo se, postati sjecište većine alternativnih festivala u organizaciji raznih pulskih udruga. Ostaci vojnih objekata, smještenih na samoj obali mora, udružit će snage s ljepotom prirode i kreativnošću pojedinaca, nudeći odličan provod.

The festival will be held at "Monumenti" only few kilometars from the centre of Pula. Monumenti-Katarina is an old abbandoned military complex situated on the sea shore. Numerouse alternative festivals and gatherings are going to be held there this year and it is going to become central venue for alternative happenings. Beautiful surroundings, luch nature, induvidual creativity with all contribute to a magical expirience.

KAKO DOÆI DO MONUMENTA
1. Bitno je da znate doći u Pulu (automobil, motocikl, vlak, autobus, brod, avion)
2. Monumenti (Valelunga) se nalaze na samom ulazu u Pulu.
3. Ako dolazite iz smjera Italije ili Rijeke, odnosno s Istarskog ipsilona, nakon ulaska u Pulu vozite do prvih semafora (Veli Vrh) koje morate proći te na idućem skretanju ( gdje će vas sigurno dočekati putokazi )skrenuti desno i nastavit pratiti putokaze koji će vas dovesti do cilja.
4. Da biste iz centra grada došli na festival iskoristite sve prigradske i gradske autobuse koji voze u smjeru Rovinj, Poreč, Umag, Vodnjan, Fažana, Štinjan, Veli Vrh,... i zamolite vozača da vam stane na stanici Veli Vrh nakon čega samo pratite putokaze krećući se pješke ili stopirajući.
Ako osobnim automobilom i sl. dolazite iz smjera Labina ( starom cestom ili istarskim ipsilonom), ulazeći u Pulu vozite desnom trakom zaobilaznice i pratite putokaze koji će vas sigurno dovesti do cilja.

Suvise je ista vise komentirati i dodavati, jedino kaj mogu rec je: VIDIMO SE U PULI!!!!!

All info about festival at:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Lara

www.soundmute.org
www.myspace.com/lara_pr_of_soundmute Festival dekoracija i trance glazbe - Future Nature u Puli