Skip to main content
  • 24.02.2009.

Festivali diljem Europe (Re:Loaded, Homecoming, Beachdown)

U Italiji se od 31. srpnja do 4. kolovoza radi psy-trance festival Sonica koji ove godine mijenja ime u Re:Loaded i seli na novu lokaciju Monte Gelato pokraj Rima. To je područje okruženo šumom, rijekom i vodopadima, te se organizator želi fokusirati na event u ekološki svjesnoj okolini. Naravno osim psytrancea bit će tu i DJ gostiju iz progressive, electro, techno i chill out muzike a svi gosti kojih ima preko 100 su mahom nepoznati umjetnici.

Piše: 

Organizator najavljuje i druge priredbe poput vatrometa, akrobatskih izvedbi, vizualnih zabava, plesa, crtanja i bodypaintinga, bio-instalacija, radionica, otvorene kino predstave. Prostor je izuzetan za meditaciju i uživanje u zdravoj hrani.

Gilles PetersonHOMECOMING FESTIVAL, ŠKOTSKA
Škotska dobiva novi festival radnog naziva Homecoming. Prema dosadašnjim vijestima Škote čeka dobra zabava jer su za sada potvrđena neka velika imena poput Armin Van Buurena, Penduluma, Tim Westwooda, Dimitri from Paris. Održava se u Irvine Beach Parku (grad: Ayrshire) i to 1. i 2. svibnja.

BEACHDOWN FESTIVAL, BRIGHTON, VELIKA BRITANIJA
U engleskom Brightonu se krajem kolovoza (28-31) priprema 4-dnevni Beachdown Festival na kojem headlinere čine rnb, hip-hop, jazz, breakbeat i house umjetnici. Između ostaloga najavljeni su Jazzanova, Gilles Peterson, Joey Negro, Hospitality.

{snippet 1}

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2