Skip to main content
  • alt
  • 1.03.2014.

Festivali, seks i sumnjičavi roditelji

I dok su reality showovi na našim prostorima manje-više zamrli, u zapadnim zemljama oni i dalje pristojno pune proračune televizijskih kuća, a jedan od takvih je i onaj naziva  “Festivals, Sex and Suspicious Parents”.

 
Kao što i sam naziv otkriva, reality se vrti oko festivala, seksa i sumnjičavih roditelja, a krajnji rezultat istovremeno je i urnebesan i poražavajuć. Kamera prati skupinu britanskih djevojaka i mladića na odmoru, znanih diljem svijeta po raskalašenosti, a pritom svaki njihov potez nadziru roditelji. Ima tu svega – od ugruvavanja raznoraznim sredstvima, legalnima i ilegalnima, preko bljuvanja do striptiza i mnogočeg drugog.
{youtube}MRAmKYPNR7Q{/youtube}
 
“Festivals, Sex and Suspicious Parents” premijerno je prikazan 26. veljače na programu BBC Three i dosad je emitirana tek prva epizoda, a ukoliko vam to nije dostatno, znajte da reality ima svog prethodnika, “Sun, Sex and Suspicious Parents”, čije epizode, ukoliko to želite, možete potražiti na YouTubeu.
 
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2