Skip to main content
  • 25.05.2024.

Festivalska sezona je krenula! Provjerite atmosferu prvog dana Sea Star festivala

Donosimo rezime prvog dana Sea Star festivala iz Umaga te snimke sa setova Hot Since 82-a, ARTBAT-a i Deborah de Luce.

Piše: 

Nakon indie rocka i popa, točno u ponoć prvog dana Sea Star festivala na Mainstageu su krenuli elektronički ritmovi pod palicom Hot Since 82. Vidno raspoloženi Britanac je tijekom dva sata seta polagano pričao priču i podizao temperaturu plesnog podija, a sve je to začinio s pokojim bezvremenskim house klasikom.

Sljedeći na redu su bili ARTBAT s očekivanum melodičnim ritmovima, koji su naposljetku bili značajno bliži tranceu nego technu ili houseu. Pogotovo izborom traka i obrada koje su se našle u setu. Dupko popunjeni Mainstage niti kiša pred kraj seta Ukrajinaca nije rastjerala, već dodatno rasplesala jer su mobiteli bili u džepovima.

Prije samog finiša večeri, na pozornici se s kratkim setom predstavila Lanna iz EXIT Echosystem programa.

Posljednji set večeri na Mainstageu je pripao Deborah de Luca koja je brzim, žestokim i tvrdim beatovima partijanere držala budnima do ranih jutarnjih sati.

Svakako vrijedi spomenuti i veliki interes za domaćim i regionalnim DJ-evima koji su svirali na Electric Waves pozornici.

sonus 2
sonus 1
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
promo clubs
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.