Skip to main content
  • 13.04.2021.

Filip Motovunski najavljuje službeni remix za King Tubbyjev klasik s Trojan Recordsa

Legendarni engleski jungle/dnb producent Ed Solo angažirao je Filipa da obradi kultnu dub pjesmu "Dubbing With The Observer" s Trojan Recordsa koju potpisuju King Tubby & The Observer All Stars.

Piše: 


Filipov remix izlazi 16. travnja ekskluzivno na Beatportu, a dva tjedna kasnije bit će dostupan na svim ostalim outletima kao najavni singl drugog dijela kompilacije Trojan remixeva za Jungle Cakes Records. DJ Marky, Ed Solo, Kyrist i Benny Page neka su od imena koja već neko vrijeme vrte Filipov remix i najavljuju ovo dugoočekivano izdanje. Remix možete prednaručiti na Beatport poveznici: https://bit.ly/3wqg8iL

Pjesma Filipa Motovunskog "Serious Music" koja je nastala u suradnji s MC Joe Raygunom i uz prateći video spot izašla na Ram Recordsu, osvojila je nagradu Ambasador za bass izdanje 2020. godine. U nominacijama se također našla i "Ninja", Filipov singl objavljen za Dub Shotta Recordings. Spomenute etikete, nagrade i česta emitiranja na BBC Radiju Filipovi su veliki uspjesi no izdanje koje najavljuje ističe kao najposebnije u karijeri.

sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2