Skip to main content
  • 21.12.2016.

Flosstradamus se raspao!

Sve što je imalo početak jednom će neminovno stići svome kraju, pa je taj finalni čas kucnuo i za trap duo Flosstradamus.

 
Josh Young objavio je video na svom Instagram računu kako napušta globalno poznati projekt kako bi se posvetio solo karijeri. Ovo zapravo ne stiže kao tako velika novost kako je gospodin Young već u lipnju najavio da će više vremena posvetiti svom solo pothvatu "Me2", ali tada još nije bilo govora o prekidu već dogovorene turneje s Flosstradamusom. Objava dolazi taman nakon završetka turneje Hi-Def Youth Tour i činilo se kao da Flosstradamus samo dobiva momentum na kojem će graditi dalje i širiti svoju "HYDNATION" fan bazu, čije ime je ujedno trajno utetovirao u kožu u zahvalu fanovima. 
 
No ako već moraš otići i osjećaš da su za tebe tamo vani neke druge stvari koje trenutna situacija koči a žarka žudnja te tjera da istražuješ dalje, nema razloga da ne odeš dok si na vrhu. 

 
Curt se zatim uhvatio Facebooka ne bi li medijskim vukovima bacio kost kako bi zaustavio nagađanja i objasnio da odlazak dragog mu prijatelja iz dua ne znači i kraj Flosstradamusa. Na službenoj stranici podijelio je svoje dobre želje za solo nastavak i planove kako će Flosstradamus nastaviti rasti.
 
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2